emre belözoğlu

her fırsatta MOBESE kameralarına bile fenerliyim diyen , demese bile koyu fenerli olan ve Galatasaray taraftarına ciddi kinli olan biri bize asla yakışmaz, çok başarılı ise fenere yada eski takımı Newcastlein hocası olsun , ayrıca Okanla mukayese edilmesi mantıksız, Okan birçok GS linin çocukluk kahramanıdır ve çok beyfendi bir insandır

emre hicbirzaman bizim hocamız olamaz taraftar sahaya iner okadar net,şu an bizle ilgili güzellemeler yapmasının zerre önemi yok cünkü jesus kovuldugu an ilk iş emreyi getirecekler

Emre anca Terim’le birlikte gelirse kabul görür, Emre hoca Terim sportif direktör vs. gibi birşey olması lazım.

Ayrıca hata yaptı dedikleri hatalara baktım

Avrupadan dönerken bize değil fbye gitmiş-adamı adnan polat istememiş o yüzden gelememiş(okanda bjkye gtmişti misal şuan beraberiz)

Milli maçta bizim tribünlere sövdü-tribündekiler kimdi ua ydı e bizde uayı sevmiyoruz zaten gerekeni yapmış

Fbdeykende gittikten sonrada onlara yaranmak için iki yüzlülük yapıp alex hagiden iyidir demedi,kutsalımıza her zaman hakkını verdi

Sadece topçu anlamında değil kulüp anlamındada ben emre b isem gs sayesinde oldum,orda yetiştim diyip her zaman vefasınıda göstermiştir

Bi falsosu ırkçılığı var o konuda da adam edersek hiçbir sorun kalmıyo yani uanın dolduruşuna gelip gerçek efsanenize sövmeyin

Zaten fbli kahpe medya gs ve emre b nin birleşmesinden her zaman korkup aramızı bozmaya,ateşi harlamaya çalışmıştır
Beni ikne ettin sayın Uğur Güzel

Geri
Üst Alt