emre belözoğlu

artık himayemız altına almamız lazım arkadaşlar

müthiş. bışar ın bakışları harika.

Bu defter çoktan kapandı. Ben sadece şartlar el verdiği sürece galatasaraya hizmet edebilmis futbolculara saygi duyuyorum gerisi önemli değil.

Emre 4 sene forma giydi ama bu imkanı kendi çıkarı uğruna terk etti ve bir kazanç getirmedi, ha keza getirmis olsa da bu galatasaraya fayda saglamadigi surece o ismi sevmiyorum. Buna jardel, ribery, fernando ve intere giden melo.

Hiç bir işimize yaramaz bir zat. Kendisini dev aynasında görerek yaşadı futbol hayatini simdi camiasız boş boş takilsin..

Cocuklarin var mi bilmiyorum ama buyudugunde ben burada top oynadim diye gezdirecegin stadyumda yokk. Senin yarın kadar gs formasi giymemis olan elmander bunu yapar ama sen yapamazsinn.

Her gece pisman ol ve beter olman dilegiyle

Gsden hiç ayrilmasa totti gibi kariyerini bizde tamamlasa FB GS şampiyonluk sayıları nasıl olurdu acaba.

Avrupada oynarken Galatasaray dergisine röportajı vardı hatta kulüp internet sitesinde de vardı hala var mı bilmiyorum. Kendisini fbye kabul ettirmek için bu yalan uyduruldu yoksa fbliler bunu kabullenmezdi. Küçüklen fbliymiş içinde tutmuş. Her yerde bas bas Galatasaraylı olduğunu söyledi ayrıldıktan sonra bile.

Bazen hayal kuruyorumda, bizim takımdan hiç ayrılmasaydı ve devam etseydi. Orta sahaya yine de melo alinir miydi?
Doruk Ata TANRIVERDİ

Geri
Üst Alt