emre belözoğlu

td: FT hocam
tdy: Hamza hocam
kaptan: Emre
Kaleci: Volkan
Baskan: Dursun

2016/2017

td: FT hocam
tdy: Hamza hocam
kaptan: Emre
Kaleci: Volkan
Baskan: Dursun

2016/2017

Fatih hocam başkan olsun, Hamza hocam teknik direktör.

Volkan'a gerek yok, Muslera yeterli.

Dursun'a da teşekkür edip yolları ayıralım.

2016/17'ye ümit dolu bir başlangıç yapmış oluruz.

Fatih dedin Volkan Emre eksik olur mu Ouaaaa

Emrenin zamanında Hagi ve Hakan olduğu için gözümde hiçbir zaman büyütmemiştim.Fenere giderken de öyle küfretme olayım da olmadı.Fakat bizde oynamasını isterdim.Adnan Polat o kadar oyuncu alacağına bu adamı alabilirdi.

Allahtan hic dönmedi. Melo gibi bir TOP CLASS oyuncuyu gördük. Belki de bu ülkeye gelecek en iyi dostur kendisi

Kurtulusu gecmiste aramak bos tartismalarla onumuzu gormemizi engellemekten baska bir ise yaramiyor imo

Ne FT baskan olabilir, ne de Hamza geri doner. Bence donmemeli de.

O goygoy var :D
Yanlız trollükte bir yere kadar...

Emre'nin adamlığını sorgulayanlar öncelikle aynaya dönüp kendilerine bakmalılar ve şu soruyu sormalılar, "asıl ben adam mıyım?"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emrenin zamanında Hagi ve Hakan olduğu için gözümde hiçbir zaman büyütmemiştim.Fenere giderken de öyle küfretme olayım da olmadı.Fakat bizde oynamasını isterdim.Adnan Polat o kadar oyuncu alacağına bu adamı alabilirdi.
Aziz, adnanpolata emreyi biz alıcaz dokunma demiştir

Parcalı kaptan hakkinda duyum var mi, geliyor mu yuvasina?

Hakan sukur bizde oynarlarken bile Bu herifin fener okaninda bjk taraftarı olduğu açıklamıştı.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera tottenham söylentileride çıkmışken volkan demirelide alırız hep beraber şu tezhuratı yaparız volkan demirelllll volkan demirellllll feneriii neticesinden öperrr tabi o arada emre belözoğlu imzayı atmış olur arenada taraftara üçlü çektirir gaza gelen taraftar hemen başlar cem garipoğlu sabri sarıoğlu ananızı öpsün emre belözoğlu emre belözoğluu ohhhooho derken hocamız aykut kocaman Galatasaray kaşkoluyla sahaya çıkar ve tribünlere göz kırpar ve o anda alkış tufanı kopar tabi aykut hoca duygularını belli etmez aradan 1-2 gün geçer ve her yerde son dakika haberi olarak gökhan gönül ve caner erkin Galatasarayda haberiyle bir bomba daha patlatırız caner erkin yuvasına geri döndüğü için mutlu ve heycanlı olduğunu ifade eder gökhan ise Galatasaraya bağlılığını sevgisini kanıtlamak için anlına aslan dövmesi yaptırır..

Leeds maçında kırmızı görüp UEFA finalinde oynamaması ile gönülleri feth etmiştir.

Geri
Üst Alt