emre belözoğlu

Medipol Bşakşehir'in yıldızı, Fenerbahçe'nin eski kaptanı, milli futbolcu Emre Belözoğlu, Habertürk Gazetesi'nden Ahmet Selim Kul'un sorularını yanıtladı.

İşte Belözoğlu'nun yaptığı açıklamalar;

"ÇOCUKLARIMI DA ALIP KADIKÖY'E GİDECEĞİM"

“Fenerbahçe’den ilk ayrıldığımda yöneticilikle alakalı bir teklif olmuştu. Ancak ben daha futbol oynayabileceğimi bildiğim için devam etmek istedim. Gelinen noktada doğru da bir karar aldığımı düşünüyorum. "Ama F.Bahçe benim kulübüm, benim camiam. Futbolu bıraktıktan sonra F.Bahçe’de herhangi bir görev almasam da oğlumu ve kızımı alıp Kadıköy’e maç izlemeye gideceğim.”

"FENERBAHÇE’YLE GÖNÜL BAĞIM ASLA KOPMAZ"

Fenerbahçe’yle bağlarımın, ilişkilerimin kopması söz konusu olamaz. Gönül bağımın kopması da söz konusu olamaz. Ama yine de günün birinde hedefler doğrultusunda bir birliktelik inanıyorum ki olacaktır. "Ama yönetici olarak, ama hoca olarak, ama başka bir konumda... Bunun zamanını tayin etmek, ‘şu gün olacaktır’ demek doğru olmaz. Çünkü ben daha futbol oynamak, Başakşehir’e hizmet etmek istiyorum.”

dahası var da bizi ilgilendiren kısım bu kadar.

Son düzenleme:
Lan adam ekstra hain çıktı ya öz fenerliymiş meğerse

Şimdi buna 'adam' veya 'Galatasaray efsanesi' diyenler içinde ihraç başlığı açılacak mı?

Şerefsiz, gram sevmem. Volkan ne ise bu da odur

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray efsanesi adam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray'ın değerlerinden bir haber olan insanların bu ve türevlerini efsane olarak addetmesi çok normal. Sabri bile değildir.

Bu adamı anlamıyorum. Yanar döner. Buna adam diyenleri hiç anlamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MECBUR
Camiasız kalmak istemedi
Fenerbahçe değer verdi ona
Biz sürekli küfür ettik
Adnan polat adamı istememiş
Kalbinde bi yerde Galatasaray kalıcaktır bunu ileride yorumculuk yaptığında görürüz zaten..

NKGSDVBS
TapaTalK

GERCEKLERİ SÖYLESE linc edilecek birisidir emre.

Kalbinde herzaman gs sevgisini en derinden tadıyor ama dile getiremiyor.

Ama biz gercek gsliler onun farkındayız kalbimizde hissediyoruz.

EMRE BELÖZOGLU gsnin oglu gsnin oglu

Gercekler azizin parali askeri oldugunu degistirmez

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sportif Direktör olarak yuvasına dönmeli

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adnan polat istemediyse gitmeseydi fenere arkdaş. avrupada oynasaydı bi iki yıl daha.
bizden kaçarken bacakları götüne değiyordu avrupada top oynıyacam diye. kalsaydı biraz daha. azizin verdiği paraları bizimkiler veremezdi o dönem her nekadar sonradan transferde hafif
bi coşma yaşasakta.

onun dışında şaka falan takılıyoruzda şakada bi yere kadar yahu

Gs tarihinin en önemli değerlerinden biri olan Emre'ye edilen her hakaret biz gerçek gslilerin yüreğini sızlatıyor.

Ne bok yiyorsa yesin Allahın cezası.

Geri
Üst Alt