emre belözoğlu

adnan polat istemediyse gitmeseydi fenere arkdaş. avrupada oynasaydı bi iki yıl daha.
bizden kaçarken bacakları götüne değiyordu avrupada top oynıyacam diye. kalsaydı biraz daha. azizin verdiği paraları bizimkiler veremezdi o dönem her nekadar sonradan transferde hafif
bi coşma yaşasakta.

onun dışında şaka falan takılıyoruzda şakada bi yere kadar yahu
Emre B bu camianın çocuğu değil mi diyorsun renktaş

NKGSDVBS
TapaTalK

Son aciklamalariyla kalbimi kirmis gozumden yeniden dusmustur.

Trollük yapıyorsanız komik değil ha cidden bu şeref yoksununu savunuyorsanız Galatasaray'lılığınızı sorgulayın derim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

“çocukluğumda ailem fenerbahçeli olduğu için fenerbahçeliydim. galatasaray altyapısında yetiştim. galatasaray altyapısında çok ciddi ve iyi bir eğitim aldım. ilk profesyonel hayatıma galatasaray’da başladım. bugünlere gelmemde en büyük vesile galatasaray camiasıdır. bunu hiçbir zaman inkar etmedim. bu fazla gündeme gelmese de galatasaray camiası ve taraftarı tarafından önemli bulunmasa da bunu samimice söylüyorum ama bu çocukluğumda fenerbahçeli olduğum gerçeğini değiştirmez.”

“bizler profesyonel insanlarız. o gün için galatasaray’ın başarısı için elimden gelen her şeyi yaptım. 4 yıl üst üste şampiyon olduk, uefa kupası ve süper kupa’yı kazandık. ben o taraftarın o dönem için sevdiği bir oyuncuydum. tercihimden dolayı bana karşı bir sevgisizlik beslediler ama canları sağ olsun. benim için bir sıkıntı yok. tabi ki insanların futbolu profesyonel meslek olarak görmeyi unutmamaları gerekiyor. o gün itibarıyla ben böyle bir karar vermiş olabilirim, insanlar katılmayabilir ama saygı duymak zorundadırlar. bir gün galatasaray’da oynarken fenerbahçe’de oynayacağım, fenerbahçe’de oynarken, başakşehir’de oynayacağım hiç aklıma gelmezdi. işte kader dediğimiz olay bu.”

Büyük kaptan samimi ve duygusal aciklamalarda bulunmuş.

Gerçek bi fb li tümer le dost alex le arkadaş

35012ebbd63f91f009a37fb0cfb06834.jpg

Fb maci 300. lig maci olacakmis galiba.

hayatının en rezil topunu oynadı

bu kadar da kuş olunmaz

Burada buna tapanlara Allah akil fikir versin.

Serefsiz geldi, serefsiz gidecek.

Yan topun birinde bütün başşaklar ön direğe toplanmisken kendisi topu arkada kümeleşen dört fblinin kucağına atmıştır.

Geri
Üst Alt