emre belözoğlu

Anlamlı bir organizasyon nasıl berbat edilir onu izleriz. Taraftar Emre'yi bağrına basar falan sanıyorlar galiba.

Fb'ye dönecek diyorlar.Çok kötü olur.

Nah olmaz.Donk'un takımda kalma ihtimaline türlü türlü kılıf uydurup Emre için faydalı olmaz demek çok komik oluyor.

Neden kilif uydurayim ki ? Tudor´u hoca olarak tanimaya calisiyorum, ve ona göre yapiyorum yorumlarimi. X disinda illaki gitmesini istedigim de, hic bir futbolcu yoktu kafamda.

Emre´nin faydasi olsaydi, daha önceden olurdu. Emre fenerde oldugu müddetce futbola odaklanamiyor, ve bir kompleksi var. Fenerbahce´de o yüzden hic gercek emreyi göremedik. Yine aykut ile kavga eder en fazla.

Neden kilif uydurayim ki ? Tudor´u hoca olarak tanimaya calisiyorum, ve ona göre yapiyorum yorumlarimi. X disinda illaki gitmesini istedigim de, hic bir futbolcu yoktu kafamda.

Emre´nin faydasi olsaydi, daha önceden olurdu. Emre fenerde oldugu müddetce futbola odaklanamiyor, ve bir kompleksi var. Fenerbahce´de o yüzden hic gercek emreyi göremedik. Yine aykut ile kavga eder en fazla.

X dediğin Sabri Donk'u donunda sallar.

Emre'nin sadece hakemlere etkisiyle Fener'e en az 5-6 puan + etkisi olur.

DEUv1WTWAAA7XmC.jpg

YouTube

Hem teknik, hem cabuk, hem pasör, hemde agresif ve her yere basan bir oyuncu bir daha zor cikar... Cok rare bu oyuncu, yeteneginden cok az kapital cikardi. Ve Adnan Polat gercekten büyük hata etti zamaninda. Hem biz zararli ciktik, hemde emre.

Ne güzel iste Fenere giderek karekterini gösterdi bize. Allaha yakin bizden uzak dursun.

Aldigim duyumlara gore basaksehir ile smp ligi on eleme maclarini oynadiktan sonra fenerbahce icin ter dokecek.

senin ben tipini seveyim .
kadıköy'de tüm stadı bize küfrettirdin . sana da sana destek verene de ............

Geri
Üst Alt