Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sümükle Selçuk'u karşılaştırmanı esefle kınıyorum... Sümüğe ayıboldu!Emre'nin sümüğü > Selçuk
Emre denilen karaktersiz haysiyetsiz şerefsiz ırkçıyı överken hiç mi vicdanınız sızlamıyor anlamıyorum. Yok 2008 de gelseymiş de yok bilmem ne böyle haysiyetiz şerefsiz karaktersiz orman çocuklarını parçalıya yakıştırıyorsanız yazıklar olsun.
Bizim en basarili dönemimizde tasidi bu formayi. En az 7 sene bekledik dönmesini, ama o bizzi satti. Zamaninda Polat Kewell yerine kendisini alabilirdi, büyük hatasi var. Yani Polat´in da hatasi var. Emre´de Ekonomik bakti olaya, ama vizyonsuz bir tercihte bulundu. Cünkü bir sene icinde bizde de kazanirdi o parayi.
Sonuc anlaminda para disinda, kendisi icin de hayirsiz bir tercih oldu.
Tabi öyle oldu ama ben kafa kesme işareti yapan ırkçılık yapan ve hatırlayamadığım bin bir türlü şerefsizliği yapan adama parçalı formayı yakıştıramam. Övenleri de anlamıyorum aynı kalitede (ki bence daha iyiydi) Melo geldi işte bu takıma. Biraz becerili olsak yeni Melo' lar da bulurduk.
Emre denilen pislik 2 maç iyi oynadı diye bu kişilik kaybı niye? Anlayamadığım nokta bu.