emre belözoğlu

DFrW-U_XUAEfL16.jpg

Selçuk'un normalde tribünde oturup maç sonunda Emre den imza istemesi gerekirken adam bizim takımın kaptanı, hayat....

Emre yetenek olarak ülkenin sayılı oyuncularından birisidir.

Emre Galatasaray´a gelseydi 2008 yilinda hem kendi kariyeri, hemde türk futbol tarihi yeniden yazilirdi. Fenerbahce´ye giderek, resmen kendi kendini mental olarak bloke etti.

8 numaranın kralı. Karakter sıkıntısı yaşamasa, hatta 2008'de bize dönse Türk futbol tarihinin en büyüğü olacak kadar yetenekli.

2008de bize dönse basaksehir ibb ya da adı her neyse oraya çok daha erken transfer olurdu

2008'de bize gelse Hamburg'u yuvarlayıp atmıştık bence.

Karakteri ile futbolculuğu ters orantılı.

Emre denilen karaktersiz haysiyetsiz şerefsiz ırkçıyı överken hiç mi vicdanınız sızlamıyor anlamıyorum. Yok 2008 de gelseymiş de yok bilmem ne böyle haysiyetiz şerefsiz karaktersiz orman çocuklarını parçalıya yakıştırıyorsanız yazıklar olsun.

Emre denilen karaktersiz haysiyetsiz şerefsiz ırkçıyı överken hiç mi vicdanınız sızlamıyor anlamıyorum. Yok 2008 de gelseymiş de yok bilmem ne böyle haysiyetiz şerefsiz karaktersiz orman çocuklarını parçalıya yakıştırıyorsanız yazıklar olsun.

Bizim en basarili dönemimizde tasidi bu formayi. En az 7 sene bekledik dönmesini, ama o bizzi satti. Zamaninda Polat Kewell yerine kendisini alabilirdi, büyük hatasi var. Yani Polat´in da hatasi var. Emre´de Ekonomik bakti olaya, ama vizyonsuz bir tercihte bulundu. Cünkü bir sene icinde bizde de kazanirdi o parayi.

Sonuc anlaminda para disinda, kendisi icin de hayirsiz bir tercih oldu.

Bizim en basarili dönemimizde tasidi bu formayi. En az 7 sene bekledik dönmesini, ama o bizzi satti. Zamaninda Polat Kewell yerine kendisini alabilirdi, büyük hatasi var. Yani Polat´in da hatasi var. Emre´de Ekonomik bakti olaya, ama vizyonsuz bir tercihte bulundu. Cünkü bir sene icinde bizde de kazanirdi o parayi.

Sonuc anlaminda para disinda, kendisi icin de hayirsiz bir tercih oldu.

Tabi öyle oldu ama ben kafa kesme işareti yapan ırkçılık yapan ve hatırlayamadığım bin bir türlü şerefsizliği yapan adama parçalı formayı yakıştıramam. Övenleri de anlamıyorum aynı kalitede (ki bence daha iyiydi) Melo geldi işte bu takıma. Biraz becerili olsak yeni Melo' lar da bulurduk.
Emre denilen pislik 2 maç iyi oynadı diye bu kişilik kaybı niye? Anlayamadığım nokta bu.

İngiltere'den bunu alamayan hangi yönetici ise onu sınır dışı etmek lazım.. Şu adam en büyük kaybımızdır. Adam olsa oynayacağı en kötü takım Atletico sınıfında olurdu.

Tabi öyle oldu ama ben kafa kesme işareti yapan ırkçılık yapan ve hatırlayamadığım bin bir türlü şerefsizliği yapan adama parçalı formayı yakıştıramam. Övenleri de anlamıyorum aynı kalitede (ki bence daha iyiydi) Melo geldi işte bu takıma. Biraz becerili olsak yeni Melo' lar da bulurduk.
Emre denilen pislik 2 maç iyi oynadı diye bu kişilik kaybı niye? Anlayamadığım nokta bu.

Kisiligini ve yetenegini ayirmak lazim. Sonuc anlaminda o yetenekler ile onu biz donattik, biz yetistirdik. Iyi futbolcu yetistirmisiz diyoruz icimizden. Hayirsiz olmasi, yine ayri bir durum.

Geri
Üst Alt