- 16 Haziran 2010
- 203.882
- 155.889
- 6.838
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Onvo Antalyaspor konuk olduğu Galatasaray deplasmanında 4-0 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Onvo Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
Emre Belözoğlu: "Oyuncular elinden geleni yaptı. Gole kadar çalıştığımız Galatasaray vardı. Üzüldüğüm taraf, Antalyaspor'a geldiğimden bu yana, Fenerbahçe maçının 30 dakikası ve Galatasaray maçında golden sonraki süreç dışında takımım kendi gücüne göre çok iyi oynadı."
Emre Belözoğlu: "Ben bu takıma gelirken her şeyi kabul ettim. Oyuncu eksikliğinden şikayet edemem. Çok üzgünüz, samimi söylüyorum. Bizim bir an önce arka bloktan uzaklaşmamız gerekiyor. Bunu da yapabilecek gücümüz var."
Soru: "Şampiyonluk yolunda hangi takımı daha önde görüyorsunuz?"
Emre Belözoğlu: "İki takımın da güçlü oyuncuları var. Bir takım birinden iyi demek, doğru değil. Fenerbahçe'nin güçlü bir oyunu var, Galatasaray ise uzun süredir mağlup olmuyor. Güçlü oyunlarının düştüğünü düşünüyorum ama oyuncuları kaliteli ve teknik adamları kazanmaya odaklı. Galatasaray ve Fenerbahçe, bu ligden kopmuş durumda. İki takımın da gücü yadsınamaz."
Soru: "Futbolcu olsanız Galatasaray'da mı yoksa Fenerbahçe'de mi oynamak isterdiniz?"
Emre Belözoğlu: "Ben yıllar önce tercihimi yaptım. En kötü kadrosunda bile Fenerbahçe'de oynamak isterim."