Emre Belözoğlu'nun Davasına Şota'nın Sözleri Damga Vurdu

Sanık Belözoğlu, “Üzerinden zaman geçti hatırlamıyorum.

Yeniden yapılan güya adil yargılanmayı düşünün şimdi aziz'e soruyorlar şike yaptınız mı, tarlalar nedir? İnşaat işçileri nedir?

Üzerinden zaman geçti hatırlamıyorum.

Olası senaryonun en güçlüsüdür.

Diğer bir adı da salağa yatma olarak güzel Türkçemizde yer edinmiş bulunmaktadır.

benim de cok pis sövesim var. Bende o Zaman söveyim.

Mantiga bak.

Kimseye hakaret etmeden, küfür etmeden, irkcilik yapmadan yazmak icin var Forum.

Güvercinle satranc oynamak bu forumdaki solcu kesim ile tartismaktan daha mantikli...

Nerde bir etnik toplumun adini duysaniz direk irkcilik, fasistlik ile sucluyorsunuz nasil bir yobazlik bu anlamis degilim.

Güvercinle satranc oynamak bu forumdaki solcu kesim ile tartismaktan daha mantikli...

Nerde bir etnik toplumun adini duysaniz direk irkcilik, fasistlik ile sucluyorsunuz nasil bir yobazlik bu anlamis degilim.

bu tartisma myc'ye Kadar uzar, o yüzden sana Allah yardim etsin diyorum. Allah kimseyi insanlari irkindan dolayi yargilayacak duruma getirmesin. AMiN.

Iyi Forumlar.

bu tartisma myc'ye Kadar uzar, o yüzden sana Allah yardim etsin diyorum. Allah kimseyi insanlari irkindan dolayi yargilayacak duruma getirmesin. AMiN.

Iyi Forumlar.

Halen irkcilik diyor, yok böyle birsey... Kadir Misiroglu bile sizin yaninizda masum kalir. Esen kal.

Aziz le beraber ayni kogus a gitse bari su Emre..

Geri
Üst Alt