Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Sota zaten Tayyibin özel torpilli adami. Ikiside gürcü, bir isler ceviriyor bunlar.
gel vatandas gel beyin bedave
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sota zaten Tayyibin özel torpilli adami. Ikiside gürcü, bir isler ceviriyor bunlar.
Bende gürcüyüm.. Ona göre ayağını denk al gece yarısı aldırmayalım evinden seni Şota ile birlikte olup..
Bazi insanlar agir Irkci.
Kendi düsüncemi yazdim buraya, gelipte artistlenmesin kimse. Icimden gecenleri yazamayacaksam ne diye bu forum var ?
benim de cok pis sövesim var. Bende o Zaman söveyim.
Mantiga bak.
Kimseye hakaret etmeden, küfür etmeden, irkcilik yapmadan yazmak icin var Forum.
Güvercinle satranc oynamak bu forumdaki solcu kesim ile tartismaktan daha mantikli...
Nerde bir etnik toplumun adini duysaniz direk irkcilik, fasistlik ile sucluyorsunuz nasil bir yobazlik bu anlamis degilim.
bu tartisma myc'ye Kadar uzar, o yüzden sana Allah yardim etsin diyorum. Allah kimseyi insanlari irkindan dolayi yargilayacak duruma getirmesin. AMiN.
Iyi Forumlar.
Güvercinle satranc oynamak bu forumdaki solcu kesim ile tartismaktan daha mantikli...
Nerde bir etnik toplumun adini duysaniz direk irkcilik, fasistlik ile sucluyorsunuz nasil bir yobazlik bu anlamis degilim.