Emre Bol: "Derbi, Fenerbahçe’nin bu sezonki en kolay maçı olacak"

Dediginin olabilirligi asagidaki haberin dogrulugu kadardir. Daha fazlasi degil.

Uzun zaman sonra yeneriz diyemiyorum. Bence yeniliriz ama fark yemeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence ne kadar kötü olurlarsa olsunlar,bizden daha dinamik ve daha çok koltukları için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok kastettiğim uzun zamandır demişsin ya yeneriz diyemiyorum diye tersi çıkmış şimdi de yeniliriz dediğin için yeneriz korelasyonu çıkıyor gibi

Bu adam ne kullanıyor acaba ? Kadıköy'de geçen sene Faul olan pozisyonu devamında gol oldu beraberliği kurtardı Allah akıl fikir versin.

En nefret fenerlilerden biridir ama bence doğru söylüyor, bence de maçı farklı kaybedeceğiz.
Yıllardır kadıköyde maça çıkan futbolcularımız böylesi dangalakların böbürlene böbürlene konuşmalarına, alaycı tavırlarına, kendilerini dev aynalarında görmelerine maalesef bir reaksiyon veremiyorlar. Suçu bizim topçularda aramalıyız bence. Bunun gibi aptalların ağızlarına sakız olmamak için çıkıp adam gibi oynayıp kazansınlar...

Onlarca topçu geldi geçti,hepsi mi suçluydu pısırıktı yani?Fb taraftarının hakkını vermek lazım,derbilerde gerçekten inanılmaz bir atmosfer oluşuyor.Gelen topçuların dizlerinin bağının çözülmesi son derece normal.Gerçi bu durum görece son yıllarda biraz daha azaldı gibi ama hala tam randımanlı oynayamıyoruz orada.Kolay değil 50 bin rakip taraftar önünde oynamak

Onlarca topçu geldi geçti,hepsi mi suçluydu pısırıktı yani?Fb taraftarının hakkını vermek lazım,derbilerde gerçekten inanılmaz bir atmosfer oluşuyor.Gelen topçuların dizlerinin bağının çözülmesi son derece normal.Gerçi bu durum görece son yıllarda biraz daha azaldı gibi ama hala tam randımanlı oynayamıyoruz orada.Kolay değil 50 bin rakip taraftar önünde oynamak

Sampiyon olmak istiyorsan YENECEKSIN.

Cikis yolu yok , beraberlikde iyi ama Sampioynluk icin KAPAK olur .

Ali Koc döneminde Kadiköyde yenip Sampiyon oluyoruz .
Vallah Stadyumu yikarlar :uiyy:

Emre Bol: "Derbi, Fenerbahçe’nin bu sezonki en kolay maçı olacak. Galatasaray'ın bu haftaya kadar köfte bir fikstürü vardı ve kendini dev aynasında gördü ama Kadıköy’de gerçeklerle yüzleşecek. Farklı bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum."

birtane mal vardı. fenerbahçe galatasaray derbisinde
aracını satıp fenere basmışt bunuda videoya cekmişti
mac berabere bitti mal da arabadan oldu :D

Acikcasi bende fenerin o maci en az 2 farkli kazanacagini ama sezon sonunda bizim sampiyon olacagimizi dusunuyorum. feneri uzun zamandir Telekom da da yenemiyoruz. Metafizik seylere inaniyorum. Insan mantigi herseyi aciklayamiyor en azindan henuz. Bana gore bizim takimin hemen hemen her sampiyonlukta sonradan acilmasi da garip bir olay. Ilk yarida yerlerde dokulen mariano feghouli Marcao ikinci yari sanki 5 sene genclesmis gibi oynuyorlar.

Emreden 1 gol 1 asist bekliyorum bu liboşların maçında. Bu sefer gollü biter Onyekuru Saracchi Emre paspas ederler. Adem King ve Falcao fişi çeker

son yıllarda oradaki maclar cok kısır geciyor

bize en rezil sezonlarında bile yenilmediler puan aldılar bu seferse bizim en rezil sezonumuz

yani orada şeytanın bacagını kırdıgımız zaman über süper kadromuz oyunumz olmayacak

Geri
Üst Alt