Emre Bol: "Derbi, Fenerbahçe’nin bu sezonki en kolay maçı olacak"

O leş topla mı fark atacaksınız. Bu sene galibiyet bekliyorum artık takımdan. Adamlarda hızlı kanat diyebileceğimiz 1 kişi yok

Galibiyet yoksa

Sampiyonluk yok

Sampiyonluk yoksa

Yallah Cengiz, Yallah Terim
Kariyerinizde basarilar dilerim

Gecen senekine benzer bir mac bekliyorum

Öne geçeceğiz ama 1 1 bitecek gibi.

Bunlari konusturan futbolculari ve teknik ekibin kazanamazlarsa agzina sicayim.

Yok kastettiğim uzun zamandır demişsin ya yeneriz diyemiyorum diye tersi çıkmış şimdi de yeniliriz dediğin için yeneriz korelasyonu çıkıyor gibi

Yillar once fenerli bir gazeteci fener 1-0 yenecek demisti de tutturmustu. Neydi adi onun adi? 80'lerin sonu olabilir.

Normal şartlarda boyle buyuk konusunca,kaziga oturman lazim.Yillardir bu angutlar boyle buyuk buyuk anirip duruyorlar.

En rahat maçları mı olur yoksa kaybederler mi kestirmek zor.

Ancak şunu net söyliyeyim, Galatasaray defansta sürekli aptalca top çevirmeye kalkarsa Özellikle ilk 60 dakikada Fener dirilen şok baskı yiyip top kaptırıp çok pozisyonlar verebilir. Özellikle Lemina ve Seri çok gereksiz çalımlar ve topuk pasları yapabiliyorlar.

Fener’in EN ZAYIF noktası orta alanda zayıf olmaları ve dikine çok hızlı ataklarda çok bocamaları! Fatih Terim ilk yarıdaki gibi oynatıp Fener’in ekmeğine yağ sürerse pozisyona giremeden maç bitebilir. Ama Alanyaspor gibi ara ara orta alanda büyük baskı yapıp topu kaparsak, Onyekuru ve Emre Akbana ile canlarını yakabiliriz.

Karıköyde galibiyet beklemiyorum. Ne kadar ezersen ez ya teknik ekip saçmalayacak, ya hakem sıçacak maçın içine. Ama yine de böyle tipler konuşuyor ya büyük özgüvenle, maçı alırsak birbirini söker bunlar

Bu sene o sene diyorum yillardir hep berabere kaliyoruz, yapacak bisi yok yenerseniz sampiyonuz o havayla. Yenemezsek de bari berabere kalalim raziyim

deli gibi fenerin başına apoyu arzuluyor

Geri
Üst Alt