Emre Can, Bayern'den Ayrılıyor

Potansiyeli yüksek bir oyuncu Bayern kolay kolay bırakmaz gibi. Belki pişmesi için kiraya verirler. Tabi Guardiola'nın ne düşündüğüne bağlı.

Cevap: Emre Can, Bayern'den Ayrılıyor

Burda beğenenlerin çoğu Fm den biliyordur ama 2-3 maçını izledim Bayerndeki biraz kazmalık var ama iyi yani potansiyelli bi arkadaş

Almanyadan ayrilmak istemez.

türk solbek açığını kapatma adayı kendisi fmde iyi fakat normalde biraz abartı yine de potansiyel yüksek

Sol bekte sabredebileceksek hemen alalim koyalim ilk 11'e aksi taktirde bizde ilk 11 oynayamaz.

Bu eleman ön libero diye biliyordum yanlış hatırlamıyorsam,Bayern'de çıktığı maçları tesadüfen seyrettim sol bekte olmaz bu eleman hantal ve solak değil baya bi sırıtıyordu sol bekte.

ne solbeki arkadaş bu adam bildiğin önlibero.

Genç futbolcu olduğu sürece alınacak hepsine tavım ben.

Bana göre yeteri kadar tecrübeli ve olgun futbolcumuz var

Sol bekte oynadığını görünce çok şaşırmıştım.

Bu sezon sadece sol bek oynadi yalniz galiba. On libero oynayabilecek seviyesi yok Melo'nun sol ayak parmagi etmez.

sene sonu sözlesmesi bitiyor, kendisini kandirmasin 10 mac bile oynayamaz kalsa bile. 7 mac oynamis bu sezon. sene sonu mukavelesi bitiyor.

kalsin bakalim birde sözlesmesini uzatilarsa kariyeri hepten biter. götze'nin gelmesiyle kroos merkeze kayabilir, bu sebeple emre can'in oynama ihtimali daha da azaliyor. gustavo bile yedek oyuncuyken sen anca antrenmanda cift kale macta ikinci takimin oyuncusu olursun belki

Bu cocugun en büyük sorunu karakteristik yapisi bence. Daha cok calisip, kendini gelistirmeli. Zamaninda Almanya U-17 takiminda cok olgun oynuyordu. Gerci o dönemin oyunculari arasinda daha patlama yapan olmadi.

bu adamı almak çok akıllıca bir hamle olur ama ab statüsü olayı olursa boşverin.

SA

Emre Can

naber

thiago da geldi daha da oynayamaz

Yetenekli bir oyuncu ki Münih'de kadroya girebilmiş... Hiç izlemedim ama gelecek vaad eden bir oyuncuysa bizde devreye girebiliriz?

Geri
Üst Alt