Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Fatih Demireli ayrilmak istemiyor dedi. Thiago geldikden sonrada ayni seyi mi dusunecek bakalim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elazig mi alacak!!!!
takımımızın yaş ortalamasına bakarsanız veteran takım havası var gençleştirme operasonu için başarılı bir adım olur bana kalırsa Emre ve bu saçma yabancı oyuncu sınırlamasınıda göz önüne alırsak sınırlar zorlanmalıdır.
emre can gelirse çok iyi olur.yani müthiş olur tek kelimeyle..ama bi hayal işte..
Maalesef öyle. Takıma şu an için ilerisi soru işareti de olsa Emre Can, Kerim Frei, Hakan Çalhanoğlu(bu sene olmaz artık) gibi isimleri katmamız lazım. Yapamazsak 1-2 sene sonra kadro çöküşe geçecek. Çünkü o zaman ne Drogba olacak, ne formda bir Melo, Selçuk, ve belki de Burak.
Türk futbolcuların 29-30 yaşlarından sonra yaşadığı çöküşerleri düşününce umarım Selçuk,Burak gibi isimler öyle olmaz diyorum.Ama Hamit gibi profesyonel bir isim bile 30 yaşında çok şeyini kaybediyorsa onlar da öyle olabilir 1-2 sene sonra.
Emre Can'ın neyi hayal oluyor ki? Ne yapmış da hayal olacak kadar güzel?
Bayern'in kadroya giremeyen oyuncusu, toplasak 5 maçlık süre almamış adam...
haklısın bayernden futbolcu alacaksan en az 30 maç oynamalı.
Ben ne demişim, sen ne diyorsun?
Sanki ben alınmasın dedim.
Gelirse şimdilik alternatif olacak bir adam... Rüya transfer olarak bakılması mı lazım Bayern'den gelecek adama?
Anadolu takımı değiliz, yedek olduğu takımda banko oynayacak adamlar var zaten kendi takımımızda.