Emre Can, Bayern'den Ayrılıyor

Cevap: Emre Can, Bayern'den Ayrılıyor

Gelisimini tamamlamasi icin Bundesliga'da oynamasi lazim bence. Su anki hali olmamis ama olacak goruntulu..

Ben ne demişim, sen ne diyorsun?

Sanki ben alınmasın dedim.

Gelirse şimdilik alternatif olacak bir adam... Rüya transfer olarak bakılması mı lazım Bayern'den gelecek adama?

Anadolu takımı değiliz, yedek olduğu takımda banko oynayacak adamlar var zaten kendi takımımızda.

Turkiye liginde Bayern'de banko oynayacak bir futbolcu yok, hicbir takimda. Yedek belki ama banko yok. Olsaydi Turkiye'ye dusmeden alirlardi zaten. GS'i ele alirsak iki sene onceki Drogba evet, baska da yok. Bir de Burak Yilmaz var, o da back up striker olursa Pizzarro'nun filan yerine..

türkiye'deki burnu havada gezen ergenler yerine emre can'i isterim müthis bir etki yaratir bizim takimda ben sahsen mevkisi olmasa bile ondan sol bek yaratmaya calisirdim, su haliyle bile h.balta'dan iyidir herhalde

türkiye'deki burnu havada gezen ergenler yerine emre can'i isterim müthis bir etki yaratir bizim takimda ben sahsen mevkisi olmasa bile ondan sol bek yaratmaya calisirdim, su haliyle bile h.balta'dan iyidir herhalde

Kesinlikle.

Emre Can'in Barcelona macindaki hareketi:

[video=youtube;ikf0Q-OG4FI]https://www.youtube.com/watch?v=ikf0Q-OG4FI[/video]

Ynt: Emre Can, Bayern'den Ayrılıyor

Eline yuzune bulastrmis aslinda ama karsisindaki mal olunca gidip yetismis topa.

Gelisimini tamamlamasi icin Bundesliga'da oynamasi lazim bence. Su anki hali olmamis ama olacak goruntulu..

Turkiye liginde Bayern'de banko oynayacak bir futbolcu yok, hicbir takimda. Yedek belki ama banko yok. Olsaydi Turkiye'ye dusmeden alirlardi zaten. GS'i ele alirsak iki sene onceki Drogba evet, baska da yok. Bir de Burak Yilmaz var, o da back up striker olursa Pizzarro'nun filan yerine..

Selçuk var,her takımda oynayabilir.

Beyler bos bosuna agzinizi sulandirmayin .. Bizde Genc futbolcu alacak fizyon yok . Nerde Tecrubeli yasli kardes varsa hepsini alriiz ama genc olunca tirt

ben bunu ilk kez 2 yıl önceydi sanırım u-17 yada 18 öyle bir turnuvada görmüştüm

Samed Yeşil ön plandaydı

5-6 tane daha Türk vardı

Onlar nerelerdedir aralarında solbek varmıdır

ben bunu ilk kez 2 yıl önceydi sanırım u-17 yada 18 öyle bir turnuvada görmüştüm

Samed Yeşil ön plandaydı

5-6 tane daha Türk vardı

Onlar nerelerdedir aralarında solbek varmıdır
Emre Can o takimin kaptaniydi yanilmiyorsam

B.Münih altyapısında yetismis ve Almanya Genc Milli takımının kaptanlıgını yapmıs bir genç,kaliteli olmasa bir Türk'e kaptanlık yaptırırlarmıydı ??

Eee alın artık daaaa...

B.Münih altyapısında yetismis ve Almanya Genc Milli takımının kaptanlıgını yapmıs bir genç,kaliteli olmasa bir Türk'e kaptanlık yaptırırlarmıydı ??

Eee alın artık daaaa...

kasaptan et almiyoruz kardes .. Bizim hangi turk takimi genc futbolcu almis bu gune kadar ? Kayseriyi sayma onlar ucuz alip parlatip fenere bize yapistiriyor

goal.com.... inanmayin

gelmez bosuna beklemeyin

kici b... alperi alamadik

aydinla sözlesme uzatamadik

komedi

kasaptan et almiyoruz kardes .. Bizim hangi turk takimi genc futbolcu almis bu gune kadar ? Kayseriyi sayma onlar ucuz alip parlatip fenere bize yapistiriyor

Parlatiyorlar demiyelim de, piyasaya iyi sürüyorlar. Kayseri ligin en genc takimi. Ilk 11'e iki üc tane de tecrübeli (yasi ilerlemis) oyuncular koyuyorlar. Adamlar oyuncu satmasini cok iyi beceriyor. Ancak sadece de bizlere (GS,FB,TS) satabilirler o rakamlara o oyunculari. Artik Kayseriyle transfer iliskilerimizi bence tamamen donduralim. Biktim bu acgözlü heriflerden.

Parlatiyorlar demiyelim de, piyasaya iyi sürüyorlar. Kayseri ligin en genc takimi. Ilk 11'e iki üc tane de tecrübeli (yasi ilerlemis) oyuncular koyuyorlar. Adamlar oyuncu satmasini cok iyi beceriyor. Ancak sadece de bizlere (GS,FB,TS) satabilirler o rakamlara o oyunculari. Artik Kayseriyle transfer iliskilerimizi bence tamamen donduralim. Biktim bu acgözlü heriflerden.

memleketim ama zerre kadar yoneticilerini sevmiyorum .. adamlar resmen fenerin kopekligini yapiyor

Kayseriliye sormuşlar; 2 kere 2 kaç eder diye. Alırken mi satarken mi demiş. Ticaret şehri, o kadar olacak. :)

Geri
Üst Alt