Emre Can Coşkun, Göztepe'ye Transfer Oldu!

Emre Can'ın temizlenecek bir şeyi yok çünkü maaşı az.Sana maliyeti olmayan adamı ne diye çerez parasına bırakıyorsun?Ben de bunu diyorum.
Çünkü çok maaş alan çöpler bir yere gitmek istemiyor o paraları kazanamiyacaklari için. O zaman önce maaşı düşük başka takımların odeyebilecegi maaşları olan çöpler gidiyor.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gitmek istemiyor ki dediğimiz çöplerden bi kısmının daha geçtiğimiz hafta bitmiş sözleşmeleri yenilendi.

Çünkü çok maaş alan çöpler bir yere gitmek istemiyor o paraları kazanamiyacaklari için. O zaman önce maaşı düşük başka takımların odeyebilecegi maaşları olan çöpler gidiyor.

Bunu biliyoruz.Altyapından çıkan adamı 50.000 euroya bırakmanı aklar mı anlattığın?

Ayrıca çok maaş alan çöplere de talip çıktığı da oluyor.Umud'u Paşa istedi satmadık mesela.Serdar'a karşılık Olcan'ı teklif etsek Hamza havada kapardı.Anca Sercan,Bilal,Furkan,Emre Can gibi zararı olmayan maaşı düşük ve bana göre çöp olmayan adamları yollayalım.

Goztepe iyi kadro kuruyor seneye parlama olasiligi yuksek ,potansiyelini sahaya yansittigi vakitte aziz baskan bu firsati kacirmayacaktir.

Sabri, Semih, Hamit, Balta, Olcan, Selçuk, Umut bu cöpler futbolu bırakana kadar Galatasaray'da kalacak %100 eminim. Sözleşmeleri bitince hemen yenilenir zamla. Değerli potansiyelli Türk gençler, takımın önemli yabancılar yok pahasına gönderilir bundan da %100 eminim.

Emre Can'ın gitmesi tamamen çapsızlık kim ne derse desin.Sen oyuncunu satarken gelişimini gözetmiyor ve çerez parasına genç oyuncunun bonservisini verip ileriye yatırım yapmıyorsan asla büyük kulüp olamazsın.

Sabri kalsin, Olcan kalsin, Umut kalsin, Tarik kalsin, Donk kalsin & diger cöpler kalsin.

Ama gelece vaad eden Emre Can gitsin. Allah akil fikir versin hem Dursuna hem de bazi taraftarlara.

@Engin ŞİŞMAN bunu eleştirmez ama.Zira Sabri'nin pilot karısı kendisinin öğrencisi.

öhh cidden mi?

Engin ŞİŞMAN bey buradaki yorumların aksine yağmur hanımın kendi geleceğine yaptığı yatırımları kocasının aksine kendisini sürekli geliştirmesini kendi geleceğine yapmış olduğu planlamaları vsvsvs hepsini takidir ederek karşılıyor ve takip ediyorum. tam okullarda ders niteliğinde gösterilesi bir kalklınma içersinde.

bir gün kendisini görürseniz emekli kurmay albay osman sedenin şahsınıza bol selamları var derseniz mutlu olurum.

iyi forumlar efenim..

Sorsan uefa altyapı bla bla derler 30 yaşındaki sabrinin sözleşmesini uzatıp dururlar. Emrehata yapmaya müsait diyorsunuz da adamın mevcut düzenini sırf giresunlusun diye bozarsan ne bekliyorsun. Sezonun ilk yarısını geçer notu ile tamamlamıştı bana göre.

Bu kulüpte düzenbazlıklar bitmez. Emrede biraz akıl varsa çok çalışır 2-3 sene sonra sen bizim alt yapımızdan çıkmıştın diye geldiklerinde onlarakapıyı gösterir. Şu hareket bana yapılsa cidden en iyi olmak için herşeyi yapıp en sonunda ezeli rakip kimse ona giderdim.

Öylebaşa böyle tarak kusura bakılmasın.10 senedir sakatlıkla boğuşan Jem denen mala verilen imza parası kadar ücrete kos koca kulübün altyapısından çıkmış adam satılıyor.

Yazık çok yazık

öhh cidden mi?

@Engin ŞİŞMAN bey buradaki yorumların aksine yağmur hanımın kendi geleceğine yaptığı yatırımları kocasının aksine kendisini sürekli geliştirmesini kendi geleceğine yapmış olduğu planlamaları vsvsvs hepsini takidir ederek karşılıyor ve takip ediyorum. tam okullarda ders niteliğinde gösterilesi bir kalklınma içersinde.

bir gün kendisini görürseniz emekli kurmay albay osman sedenin şahsınıza bol selamları var derseniz mutlu olurum.

iyi forumlar efenim..

https://www.gscimbom.com/forum/f61-...abri-sarioglu-49064/index389.html#post7493476

50.000 € sadece gözüken kısım. Kulübün 50.000€ ya ihtiyacı olmadığına göre kesin birşeyler döndü yine. El altından komisyonu kim yedi acaba

Atıyorum adamlar 300bin € teklif etmişlerdir. Bizimkilerden biri de 50.000€ gösterelim, sen bana bi 150.000€ at demiştir nemalanmıştır. Başka bir mantık olamaz bu transferde. Böyle kulüp yönetilmez. Hepsinin Allah belasını versin.

Bunu biliyoruz.Altyapından çıkan adamı 50.000 euroya bırakmanı aklar mı anlattığın?

Ayrıca çok maaş alan çöplere de talip çıktığı da oluyor.Umud'u Paşa istedi satmadık mesela.Serdar'a karşılık Olcan'ı teklif etsek Hamza havada kapardı.Anca Sercan,Bilal,Furkan,Emre Can gibi zararı olmayan maaşı düşük ve bana göre çöp olmayan adamları yollayalım.
Hamza kapardi hatta bir sürü takım kapar lakin Olcan gitmez niye gitsin sende kazandığının 3 te 1 ini alamaz çünkü.

Aynen bir de bu var.Çok değil 1-2 haftaya Sabri'nin sözleşmesi en az 1 milyondan uzatılır. Engin ŞİŞMAN bunu eleştirmez ama.Zira Sabri'nin pilot karısı kendisinin öğrencisi.
Boş konuşuyorsun kardeş. Yerine aldığın çöp tarik a 1.4 artı 4.5 milyon bonservis vermişsin yarısı kadar oynamamış. Yerine kimi bulacaksın yedek sağ bek yada 2 sağ bekinde yabancısı olacak??? Varsa ligden tanıdığın 500 filan oynayacak adam yazda bizde bilelim.

Abartmayın, Bursaspor 1.5 milyon euro veriyor bir çok oyuncuya Olcan'a da verebilirdi. En kötü bonservis almazdık ve ya bonservis alıp maaşının %20 sini falan öderdik. Isteyen rahatlıkla kurtulur bu evlat çetesinden ama istenmiyor. Adamlar kulübü ele geçirmiş.

Sabri, Semih, Hamit, Balta, Olcan, Selçuk, Umut bu cöpler futbolu bırakana kadar Galatasaray'da kalacak %100 eminim. Sözleşmeleri bitince hemen yenilenir zamla. Değerli potansiyelli Türk gençler, takımın önemli yabancılar yok pahasına gönderilir bundan da %100 eminim.
Bitmeden yenileyen de resmini isminin yanina koyduğun, taptığınız büyük başkanınız değil mi???

öhh cidden mi?

Engin ŞİŞMAN bey buradaki yorumların aksine yağmur hanımın kendi geleceğine yaptığı yatırımları kocasının aksine kendisini sürekli geliştirmesini kendi geleceğine yapmış olduğu planlamaları vsvsvs hepsini takidir ederek karşılıyor ve takip ediyorum. tam okullarda ders niteliğinde gösterilesi bir kalklınma içersinde.

iyi forumlar efenim..
Tamam iletirim Osman kardeşim.

Geri
Üst Alt