Emre Can Coşkun, Göztepe'ye Transfer Oldu!

Bitmeden yenileyen de resmini isminin yanina koyduğun, taptığınız büyük başkanınız değil mi???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tek Selçuk ve Semih yanılmıyorsam ki Semih ve Selçuk o dönem iyi performans ortaya koyuyordu. Hamit gibi 35 yaşında salonda çıkmayan adamla sözleşme yenilenmedi.

Engin Şişman abimiz yine savunmada. Bizim defans için iyi olabilir.

Bir tek Selçuk ve Semih yanılmıyorsam ki Semih ve Selçuk o dönem iyi performans ortaya koyuyordu. Hamit gibi 35 yaşında salonda çıkan adamla sözleşme yenilenmedi.
Ne zaman yenilendi Hamit le? Eee sana göre çöplerin yarısını saydın zaten. Umutu da ekle sözleşmeyi dedem yapmadı başkanın yaptı o artı 1 de ben koymadım.

Sabri Engin'in ekmek kapısıymış yeni ögrendim. Bu yüzden böyle bir çöpün maaşının %100 zamla artırılmasını olumlu buluyordu.

Hamza kapardi hatta bir sürü takım kapar lakin Olcan gitmez niye gitsin sende kazandığının 3 te 1 ini alamaz çünkü.

Bilal ile Furkan'ın toplam maaşı 1.5 milyon ediyor.Olcan'ın maaşı 1.8 milyon euro.Bursa'ya "Bilal'le Furkan'ı vermiyoruz Olcan'ı alın denilse" Bursa Olcan'ı alabilirdi.Hamza sırf Dudcak'ı yollamak için bile aldırırdı Olcan'ı.

Boş konuşuyorsun kardeş. Yerine aldığın çöp tarik a 1.4 artı 4.5 milyon bonservis vermişsin yarısı kadar oynamamış. Yerine kimi bulacaksın yedek sağ bek yada 2 sağ bekinde yabancısı olacak??? Varsa ligden tanıdığın 500 filan oynayacak adam yazda bizde bilelim.

Eee sen demedin mi pahalı çöpler gitmek istemiyor diye.Madem pahalı Tarık'ı yollayamıyoruz.Sözleşmesi biten Sabri'yi yollarız o zaman.

Bilal ile Furkan'ın toplam maaşı 1.5 milyon ediyor.Olcan'ın maaşı 1.8 milyon euro.Bursa'ya "Bilal'le Furkan'ı vermiyoruz Olcan'ı alın denilse" Bursa Olcan'ı alabilirdi.Hamza sırf Dudcak'ı yollamak için bile aldırırdı Olcan'ı.

Eee sen demedin mi pahalı çöpler gitmek istemiyor diye.Madem pahalı Tarık'ı yollayamıyoruz.Sözleşmesi biten Sabri'yi yollarız o zaman.

Sabri gibi yedek oyuncu nereden bulacan diyecek.:D

bursa zamanında o paraları verdi bir ton oyuncu sattı hala doğrultamadı kıçını. Senin mantığınla sneider+selcuk+poldi gönder yerine 10 milyon kazanan topçu al aynı hesap oluyor.

tarık daha iyi diyorsun ozaman

bu kadar da üzülecek bi oyuncu değil.22 yaşına geldi...recep burak yılmaz ve emre tosun çok daha iyi emre candan.bilhassa recep burak yılmaz.semihi falan gönderseler keşke ama gitmiyo ne yazık ki.

bu kadar da üzülecek bi oyuncu değil.22 yaşına geldi...recep burak yılmaz ve emre tosun çok daha iyi emre candan.bilhassa recep burak yılmaz.semihi falan gönderseler keşke ama gitmiyo ne yazık ki.

mağlesef anlatamıyoruz bunu sergencim ezbere yorumlar hadd safhada

tarık daha iyi diyorsun ozaman

Yoo Sabri daha iyi.

"Çünkü çok maaş alan çöpler bir yere gitmek istemiyor" diye kendin dedin.Salih ve Tarık gitmek istemeyeceğine göre sözleşmesi biten Sabri'yi yollamak zorundayız senin mantığına göre.Sağ bek için 4 tane adam çok fazla olur çünkü.

Yoo Sabri daha iyi.

"Çünkü çok maaş alan çöpler bir yere gitmek istemiyor" diye kendin dedin.Salih ve Tarık gitmek istemeyeceğine göre sözleşmesi biten Sabri'yi yollamak zorundayız senin mantığına göre.Sağ bek için 4 tane adam çok fazla olur çünkü.

Tarık gitmezse öyle olmalı zaten.

Sabri s.olup gitmeli.

Hemde en 6-7 senedir. Hala takimda Allahin cezasi. Kapidan kovuyorsun bacadan geri geliyor.

En aci tarafi da bu gereksizi destekleyen gereksiz insanlar var hala. Allah akil fikir versin.

Ulan 500 bin euro okudum sonra dursun geldi aklıma acı gerçeği gördüm

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tarık 5m bu adam 50bin mi? Hakaten bizden bir bok olmaz hayatım boyunca futboldan bu kadar soğumadım ben..

Çok istemesem de şu kulübe el koysalar da, özelleşse. Ben artık takip etmiyorum bile ya. Ne halleri varsa görsünler. Bizi bu hale getirenler de utanır mı, pilav mı yer bilemedim. Umrumda da değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

alt yapidan en iyi oyuncular kimse takima kazandirilmali zaten cok düsük paralara oynuyorlar, onlarin yerine ise bizde yattigi yerde tonca para alan futbolculari bonservisini eline verip birde bir miktar alacagindan para ver gönder, sonuc olarak karli cikarsin.

Geri
Üst Alt