Emre Can: "Gelecek sezon büyük bir kulüpte oynamak istiyorum"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Sezon sonunda Liverpool'la sözleşmesi bitecek olan Emre Can'ın adı uzun bir süredir Avrupa'nın dev kulüpleriyle transfer dedikodularına karışıyordu. Alman futbolcu da son yaptığı açıklamada gelecek sezon büyük bir kulüpte oynamak istediğini söylemişti.

thumb_53689_default_news_size_5.jpeg

"SÖZLERİ SON DERECE SAYGISIZCA"

Ne var ki Liverpool taraftarı, Emre'nin bu açıklamasına sert tepki gösterdi. Taraftarlar, Twitter'da yaptıkları yorumlarda Emre'nin sözlerinin son derece saygısızca olduğunu belirtti.

"KENDİ YOLUNA DÖN"

Liverpool'un dünyaca ünlü Kop tribününün resmi Twitter sayfası da "Gelecek yıl yeni bir kulüp mü? Şu an Liverpool'dasın ve ilk 11'deki yerin garanti değil. Kendi yoluna geri dön." mesajını paylaşarak Emre'ye olan tepkisini gösterdi.

Milliyet

Liverpool ne dengesiz? Kreuzberg Lalesi, liverpooldan büyük bir bayern var bir milan bir de real madrid...Milan şu an kötü Bayern yahut Real'e değil de başka bir yere gidersen şırıngayla kan alırlar senden sadık ingiliz taraftarı bizden söylemesi kolla arkanı jigolo :)

Liverpool ne dengesiz? Kreuzberg Lalesi, liverpooldan büyük bir bayern var bir milan bir de real madrid...Milan şu an kötü Bayern yahut Real'e değil de başka bir yere gidersen şırıngayla kan alırlar senden sadık ingiliz taraftarı bizden söylemesi kolla arkanı jigolo :)
Seninde bilmedin birsey yok.

Bir zamanların kök söktüren liverpoolunu bu hale getirenler utansın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seninde bilmedin birsey yok.

Galatasaray-Türkiye ve Kainat
Liverpool-İngiltere
Celtic-İskoçya
Bayern-Almanya

benim adım hıdır elimden gelen budur idare et renktaş :)

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bir zamanların kök söktüren liverpoolunu bu hale getirenler utansın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet conolar yaptı ahlaksız amerikanlar :)

Varolan yeteneksizligin ile liverpool'da oynadığına dua et.
Sanki bir numarası varda.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Adam haklı, büyük takımda oynama fırsatı varsa degerlendirir.

Bunların kanına menajerler giriyor herhalde, seni ne Madridler ne Münihler istedi de vermedik diye. Bunlar da ne oldum delisi... İnsan Liverpool'da oynayıp da böyle konuşur mu lan mal mısın?

Juventus mu hangi kulüp bu :asd22:

Liverpool bu sezon müthiş hamleler yaptı kimyaları tuttu..Savunmada Van dijk bir nebze toparlanma sağladı Robertson formda Clyneın yerine oynayan genç arnold güzel işler yapıyor.. Hücum gücünü söylemeye gerek yok şu haliyle dünyanın en iyi 5 hücum hattından birine sahipler.. En önemlisi seneye orta alana Nabi Keita geliyor malumunuz sözleşmesi falan yapıldı..Seneye Liverpooldan çok umutluyum bence burada kaybeden Emre Can olacaktır asla top class bir oyuncu gibi oynamadı mücadele gücü yüksek iyi bir sistem adamı oldu Liverpolda..Büyük takım hayaliyle sonu hüsran olur..
Bşraz ütopik olabilir ama İniesta bu kadroya çok yakışırdı orta alanda Emre Can -Keita adam yiyen ikili önlerinde İniesta zaten Liverpoolun en büyük handikapı burada orta alanda gerekli yaratıcılığı sağlayamıyorlar hep aynı tarz nispeten düz oyuncular..City Silva-De Bruynela hücuma kalkarken bunlar Henderson-Wijinaldumla-Milner-Emre Can 4lüsünü çevirip duruyor

Son düzenleme:
Büyük bir kulüp zaten orası. Mal.

Kendisini Gs mize davet ediyorum büyük kulüp görsün

Liverpool gibi siradan bir külübde bende oynamak istemezdim almanci renkdas hak veriyorum

Geri
Üst Alt