Emre: "...çok fazla cahil insan var"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçı öncesi konuştu.

67863.jpg

Rakip ve biz, şu ana kadar ligin en iyi futbol oynayan takımlarıyız. Keyifli bir maç olmasını diliyorum."

"İnşallah centilmence, hak edenin kazanacağı bir maç olur" diyen Emre, "Beşiktaş da biz de mücadele eden takımlarız.

Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde daha fazla motive olacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu maçları, şampiyonluğu belirleyecek maç olarak görmek, kimse kusura bakmasın cahilce ifadeler. Futbol uzun bir maraton. Futbolu bu hale getirenler de futboldan anlamayan insanlardır. Tabi ki önemli maç. Ancak 'Bu maçı kazanan takım şampiyon olur, kaybeden şampiyonluktan kopar' demek Türk futbolunun halini ortaya koyuyor. Ülkemizde futbol adına çok fazla cahil insan var.

TRT Spor

Şu herif sakatlansa müthiş olur.Fener'in oyununu acayip iyi etkiliyor yaşına rağmen.

valla emre, belki bjk ama siz en az biz kadar b gibi futbol oynuyorsunuz. suan ligin en zevkli futbol oynayan takim besiktas

''Rakip ve biz, şu ana kadar ligin en iyi futbol oynayan takımlarıyız.''

Buradan sonra bıraktım okumayı.Ligin en iyi topunu oynuyorlarmıs,bak hele.Ulan ic sahada ite kaka,sike yapa yapa zor bela götürüyorsunuz isi.Konya kalecisini unutmadık.Kaya denen herif Konya tam maca ortak oldugunda,Fener 10 kisi kaldıgında üzerine gelen topları icine almıstı.Keza gecen hafta 2 tane uyduruk penaltıyla aldıgınız macı da unutmadık.Alper gibi Gökhan gibi sahtekar topcularla götürüyonuz isi.

Bıraksada futbolu kurtulsak. Tiksiniyorum bu adamdan, tipe bak ya

Yarın antrenör, yorumcu olarak yine futbolun içinde olur.

Tapatalk

Kendi de onlardan biri olduğu için...

Dikkate almaya değmez.

Yalnız ligin en iyi oynayan 2 takımı oynuyormuş.
Ulan adalet olsa en fazla 5 puanınız vardı hala dır dır konusuyon tarrak

Geri
Üst Alt