Emre Çolak Deportivo İle Anlaştı İddiası!

Emre Arslan

Cezalı
La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna, Galatasaray'dan Emre Çolak ile anlaşmaya vardı. (AA)

İyi haber güle güle

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerizekalilar. Aman selcuk elden gitmesin aman sabri gitmesin

Sözleşmesi bitiyormuş desene gene evlad kazığı , para kazandırmadan gidecek

Yeteneklerini beğeniyordum ama istenilen gelişimi ve karakteri gösteremedi. O yüzden pek tutmazdım lakin bu çocuktan önce gitmesi gereken en az 10 adam var. Doğruysa hayırlı olsun.

Yasin, Olcan ve Sabri gibi mallar kalirsa haksizlik olur umarim en azindan Sabri ve Olcan da sutlanir

Yazik oldu ama kendi kariyeri icin daha iyi olur

En azindan gelisebilir

Yeteneksizler kalır,yetenekliler gider zaten.

yetenekli ama birtürlü kendini gelistirmedi yillarca bal yapmayan ari misali, insallah geri kalan cöplerde teker teker gider

2 yıl avrupada olmayacağımız düşünülürse kadroda altyapıdan 4 oyuncu bulundurma zorunluluğumuz yok, o vakit gelince de Emre genç evlat statüsünden tamamen kurtulmuş olacak. Bu yüzden gidebilir çok ta lazım değil.

Tarik Camdal gibi Olcan gibi Donk gibi gereksiz, yeteneksiz, beyinsiz ve nasil futbolcu olduklarindan zerre fikrim olmayan adamlar dururken Emre Colak gidiyosa yuh yani. Sevinenlere anlam veremiyorum. Hamit gibi Umut gibi kan emicilerde dursun devam. Allah akil fikir versin. Her zaman iyi bir alternatifti, son zamanlarda oyuna girdiginde biseyler bekleyebildigim ender futbolculardandi kendisi. Haber gercekse yolu acik olsun.

Yetenekli bir oyuncu hatta yerli en yetenekli oyuncu bile diyebilirim ama bir o kadar da yeteneklerine ihanet eden vurdumduymaz bir oyuncu. Takımdaki yeteneksiz oyunculardan bir farkı yok bence bu halinden dolayı.

Takimda bundan önce gitmesi gereken oyuncular tabiki var ama Emre'nin gitmesi yanlış bir karar olmaz. Çünkü hiç bir faydası olmayan yetenekli bir oyuncudan ileriye gitmedi hiç.

Kendisi içinde iyi olur diyecem ama bu tembellikle oralarda da tutunamaz ne yazık ki.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaziklar olsun yönetime tekrardan ama Emre icin belkide en dogru karar olur.
Gitsin olmasi gereken ligde gelistirsin kendisini. Oyun stili tam ispanya ligine uygun.

Biz donklar ile idare edecegiz artik :(

Geri
Üst Alt