- 26 Kasım 2012
- 179.171
- 241.188
- 5.688
Uzuldum
Ins kendini gelistirip 2-3 seneye ustad bir topcu olarak yuvasina doner
Ins kendini gelistirip 2-3 seneye ustad bir topcu olarak yuvasina doner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok abicim sinir degil. emreye hak veriyorum sadece. sinirli mi yazmis gibi olmus yazim?
ben bu evlat, vefa vs ayaklarina uyuz oluyorum. hic bir oyuncu kulubu dusunmek zorunda degil. cunku hic bir kulup futbolcusuna hayatinin sonuna kadar bakmayacak. elden ayaktan dusen futbolcularin ne hallere dustugunu goruyoruz. emre ye kizmak cok yanlis. sen olsan sende giderdin. arda gitmeseydi su an hala bizde oynuyor olurdu. forumda sac seklini, aldigi parayi tartisiyor olurduk. giden kurtuluyor.
Hamit, Sabri, Emre sözleşmesi bitiyor.
Taraftarın beklediği: Emre ile sözleşme imzalanıp diğerleri ile yolların ayrılması.
Dursun'un yapacağı: Emre'yi yollayıp Hamit ve Sabri ile üçer yıllık anlaşma.
Dursunu sevmiyoruz, o da bizi sevmiyor. Adam biz ne istiyorsak onun tersini yapmaya calisiyor.
Onuda sevmem, ama evet, o adam bizim ne istedigimizi yapiyordu ilk donem"Galatasaray taraftarı ne isterse o olur" diyen bir babayiğit vardı.. Çok özledim çok...
reis çok iyi hatırlarım.bolasie tam ortaya çıkmamışken sık sık yazardın,konusunu açmıştın.Malesef bahsettiginiz stryrofoam suratli eleman sadece cilekci twtitter taraftarinin istedigini yaptigi icin bu hale geldik
olmayan parayi sacmanin sacma oldugunu o zamanlar soyler iken cilekciler heh heh trabzonu alalim gibi esprilerle kafaya penetre ediorlardi
artisin oynayacagi takimlar en fazla deportivo getafe granada falan olur. afrasini tafrasini yedigim bizde aldigi parayi bulabilecek mi acaba orda?
basimiza bela olmadan defolup gitmesi iyi olur. bi 3-4 sene daha uzatsalar kontrati ayvayi yedik sabri gibi ölene kadar kalir