Emre Çolak Deportivo İle Anlaştı İddiası!

Uzuldum

Ins kendini gelistirip 2-3 seneye ustad bir topcu olarak yuvasina doner

yok abicim sinir degil. emreye hak veriyorum sadece. sinirli mi yazmis gibi olmus yazim?
ben bu evlat, vefa vs ayaklarina uyuz oluyorum. hic bir oyuncu kulubu dusunmek zorunda degil. cunku hic bir kulup futbolcusuna hayatinin sonuna kadar bakmayacak. elden ayaktan dusen futbolcularin ne hallere dustugunu goruyoruz. emre ye kizmak cok yanlis. sen olsan sende giderdin. arda gitmeseydi su an hala bizde oynuyor olurdu. forumda sac seklini, aldigi parayi tartisiyor olurduk. giden kurtuluyor.

Aynen biraz sinirli gibi olmuş :)

en azından deportivodan imza parası flan alırsa onu galatasaraya vermeli yoksa bir daha tesislere adımını atmasın.

Hamit, Sabri, Emre sözleşmesi bitiyor.

Taraftarın beklediği: Emre ile sözleşme imzalanıp diğerleri ile yolların ayrılması.
Dursun'un yapacağı: Emre'yi yollayıp Hamit ve Sabri ile üçer yıllık anlaşma.

Hamit, Sabri, Emre sözleşmesi bitiyor.

Taraftarın beklediği: Emre ile sözleşme imzalanıp diğerleri ile yolların ayrılması.
Dursun'un yapacağı: Emre'yi yollayıp Hamit ve Sabri ile üçer yıllık anlaşma.

Dursunu sevmiyoruz, o da bizi sevmiyor. Adam biz ne istiyorsak onun tersini yapmaya calisiyor.

Ben şahsım adıma beğeniyorum bu adamı yolu açık olsun haber doğruysa tabi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Malesef bahsettiginiz stryrofoam suratli eleman sadece cilekci twtitter taraftarinin istedigini yaptigi icin bu hale geldik
olmayan parayi sacmanin sacma oldugunu o zamanlar soyler iken cilekciler heh heh trabzonu alalim gibi esprilerle kafaya penetre ediorlardi

Malesef bahsettiginiz stryrofoam suratli eleman sadece cilekci twtitter taraftarinin istedigini yaptigi icin bu hale geldik
olmayan parayi sacmanin sacma oldugunu o zamanlar soyler iken cilekciler heh heh trabzonu alalim gibi esprilerle kafaya penetre ediorlardi
reis çok iyi hatırlarım.bolasie tam ortaya çıkmamışken sık sık yazardın,konusunu açmıştın.:o

artisin oynayacagi takimlar en fazla deportivo getafe granada falan olur. afrasini tafrasini yedigim bizde aldigi parayi bulabilecek mi acaba orda?

basimiza bela olmadan defolup gitmesi iyi olur. bi 3-4 sene daha uzatsalar kontrati ayvayi yedik sabri gibi ölene kadar kalir

Seni böyle konuşmaktan men ederim Murhan!!!

Yaziklar olsun boyle yonetime...

En az 12 oyuncu sayarim Emre Colak'tan once gitmesi gereken. ABV yonetim teker ABV!!!

Nadir yetenekli yerlilerimizden biriydi. Sozun bittigi yerdeyiz

Emre nin kalmasini isterdim...baska takimdan öyle bi oyuncu almak istesek 3-5m fiyat cekerlerdi bize...emreden önce tonla Adam var gitmesi gereken

Emre gider sabri kalırsa ne mantığı kalıyor bu işin demirbaşları niye yollamıyorsunuz yerine emrah başsanı alınca çözülücekmi yani iş

Boş bir oyuncu.7 yıldır adam olacak diye bekliyoruz.Geldi 25 yaşına yerinde sayıyor.Semih, Sabri, Umut, Olcan ,gibi yerli çöplerde bir an önce defedilmeli.

Yazık deportivoya

bigün okan buruk gibi başka bi hale evrim geçirir mi diyip duruyordum. umudum olmasada hafiften beklemiyor değildim. büyük yetenek ama muthiş kafasız bi topçu. inş. başarılı olur en azından başarılı olmak için çalışacaktır malum burada yatanlar gidince iğne ipliğe dönüyor çalışıcam diye.

Geri
Üst Alt