Emre Çolak: "Evet teklif var"

Su ana kadar Salihle Ceyhundan kurtulabildik. senden ve A7'den kurtulursak iyi is yapmis oluruz. Bence Emreye yeterince firsat verildi. Yeni gelen gençlere yer açsin.

a7 kulübün evladı statüsünden devam eder 1.2m dolar almaya ceyhun henüz kesin değil kurtulduğumuz salih ise kiralık büyük ihtimal seneye döner 2 yıl olduğuna felan bakma malesef bu kanburlardan kurtulmak yok bize :(

a7 kulübün evladı statüsünden devam eder 1.2m dolar almaya ceyhun henüz kesin değil kurtulduğumuz salih ise kiralık büyük ihtimal seneye döner 2 yıl olduğuna felan bakma malesef bu kanburlardan kurtulmak yok bize :(

Eger Ceyhuna anlasma yapacaklarsa istifa etsinler. Prandelli buna engel olmuyorsa hoca moca degildir. Zaten kendi demis takimi 27 kisiye indirecegini.

Dedigin gibi bu asalak sürüsünden kurtulamayiz. 100 bin etmeyecek adam 1 milyon alirsa ondan kurtulamazsin. Kulüp baya yanlis yönetiliyor.

Eger Ceyhuna anlasma yapacaklarsa istifa etsinler. Prandelli buna engel olmuyorsa hoca moca degildir. Zaten kendi demis takimi 27 kisiye indirecegini.

Dedigin gibi bu asalak sürüsünden kurtulamayiz. 100 bin etmeyecek adam 1 milyon alirsa ondan kurtulamazsin. Kulüp baya yanlis yönetiliyor.

Mancini prandelliye ceyhunla ilgili olumlu rapor vermiş yani %99 kalıcak.

Şaka şaka :D

Hesap Makinesi

Kulübün evlatları zaten yıllardır sömürüyor bizi.

Hadi Sabri yeteneksiz ama Emre ile Aydın hala yerinde sekiyor, kendilerini geliştirdikleri ve işe yaradıkları yok.

Geçen sezon bir maçta Aydına bir spiker "Genc Aydın" dedi , şaşırdım kaldım o an. 26 yaşındaki herife hala genç oyuncu muamelesi yapılıyor ya başka ne diyeyim.

Emreye gelince, aslında kötü oyuncu değil ama kafasında kavak yelleri esiyor. Kafasında herşey var bir tek futbol yok. Gitsin bir sene başka takıma anyayı konyayı anlasın belki aklına başına gelir, ehh gelmez ise de zaten artık bi zahmet kovsunlar. 6 senedir A takımda, Terimin ilk sezonu hariç bi halt yaptığı yok, o sezon da takım oyununda iyiydi skora katkısı çok azdı yine.

I am the one who knocks!

teklif var ama istanbuldaki takilma hayati yok almeirada, onun icin biraz daha kalayim karari cikar emreden

Umut verip son anda caymak yok bak.. hayırlı olsun mu diyelim?

Dönüşte de fenere gidersen tadından yenmez..

Bişey diyecem belki çok saçmalıyorumdur ama ben bu adamın oynadığı maçlarda galatasarayın önünü tıkadığını düşünüyorum :S Topu alıp kendi ekseni etrafında dönmesi dışında bir şey yaptığı yok. Bir de çok kolay top kaptırıp ardından faul yapması. Emre Çolak deyince aklıma geçen seneki elazığ maçındaki Fatih Terim'in ettiği küfür geldi :D

1 sene kiralik git belki adam olursun..

gene antremanlarda cosuyormus emre, transfer dönemi bitene kadar göz boyama bir iki iyi hazirlik maci ve takimda kalir, sonra da gene keyfine göre takilir

Geri
Üst Alt