Emre Çolak: "Evet teklif var"

asil iyi bir yedek. ne bilim kadroda bulunan sayisiz yeteneksizleri düsününce insan kalmasini istiyor.

Kiralanır ve İnşallah artık şu fiziğini ve oyununu çok daha iyi seviyelere taşır sonra gelir hizmet eder.

bu adam yedekten girip , ya da direk oynayıp ne kattı bu takıma? 30 maç oynasa , 1-2 maç vasat üstüne çıkan yetenek fakiri

ben emreye yeterli demiyorum ki. skor yapmasini da beklemiyorum. ama bizim takimda öyle oyuncular varki 5m ileriye pas atamiyorlar. emrenin topu kullanisi en azindan futbola benziyor.

kiraya verilirse olur yoksa satmak salaklık olur bu çocukta yetenek var sadece fiziğini biraz geliştirmesi lazım.

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

Ne yetenegi var abi ya sadece iyi bi sol ayaga sahip. Futbol bilgisi, oyun zekası yerlerde. Bir orta saha oyuncusu icin bunlar olmazsa olmaz. Ayrıca cok tembel, kulüpten iceri adım attıgı gün nasıl ise suan da oyle. Bi tık bile ilerlemedi.

Çoğu Türk Futbolcusunda oldugu gibi yetenek var, futbol zekası yok

istanbuldan almeria ya

col la bildigin 3 ay durur kacar :D

Salih Uçan gibi sende git,gitte ne kadar rezil topçu olduğunuzu dünya alem görsün

En az 3 sezon Galatasaray altyapısında yer almış kontenjanı için boşluk olmayacaksa git. Eray, Semih, Aydın, Emre mi kullanmıştık ŞL'ye liste verirken biz geçen sezon?

Su ana kadar Salihle Ceyhundan kurtulabildik. senden ve A7'den kurtulursak iyi is yapmis oluruz. Bence Emreye yeterince firsat verildi. Yeni gelen gençlere yer açsin.

yeniden dirildiğimiz sezon bildiğin iyiydi çocuk hatta efsane fb derbisi oynadı alexten çaldığı toplar attığı paslar vs vs ondan sonra 1 gram ilerlemedi şaka gibi

Geri
Üst Alt