Emre Çolak, Galatasaray'a Dönmek İçin Haber Gönderdi!

Marcao ile bu çok tehlikeli bir duo oluştururlar.

sent via GSC

"aradığınız numara kullanılmamaktadır" yada ulaşılamamaktadır gidiniz doğduğun yerde "eminönüspor" da oynayınız.

ahmet bulut çek elini lan takımımızdan senden yabancı isterlerse al anasını satayım içi geçmiş 30 yaşına gelmiş aptal futbolcuları geri getirmeye çalışma varsa 20 yaşında yetenekli bebe al gel

Gelirse Fatih terim istifa.

östersunds maçından sonra bizle dalga geçen adama yer yok

Gittiği sezon gayet iyi futbol oynamıştı, sonrasında Deportivo'da da iyi oynadı. Şu an nasıl bilmiyorum ama keşke zamanında göndermeseydik. Yerine gelen çoğu isimden daha iyi futbolcuydu.

Gittiği sezon gayet iyi futbol oynamıştı, sonrasında Deportivo'da da iyi oynadı. Şu an nasıl bilmiyorum ama keşke zamanında göndermeseydik. Yerine gelen çoğu isimden daha iyi futbolcuydu.
orada da çok büyük bir performans sergilemedi aslında, sadece duran top becerisi onu iyi gösterdi.(duran top konusunda şimdiki bitik hali bile belhandadan iyidir.)

orada da çok büyük bir performans sergilemedi aslında, sadece duran top becerisi onu iyi gösterdi.(duran top konusunda şimdiki bitik hali bile belhandadan iyidir.)

O takımda ondan daha fazlasını gösterebilse zaten bir üst klasmana geçerdi. O performans bizim ligimiz için gayet yeterli bence.

O takımda ondan daha fazlasını gösterebilse zaten bir üst klasmana geçerdi. O performans bizim ligimiz için gayet yeterli bence.
Bizde kendini geliştirmek yerine alem yapmayı tercih etmeseydi şuan çok daha iyi yerlerde olurdu. Saf yetenek olarak hiç kötü bir futbolcu değil ancak şuan gelip bir şey(duran top dışında) katar mı?

Ayrıca kulübe saygısızlık yapan oyuncularımızı bile kadro dışı bırakamıyoruz bunlar(arda-çolak) gelirse şaşırmam.

Bizde kendini geliştirmek yerine alem yapmayı tercih etmeseydi şuan çok daha iyi yerlerde olurdu. Saf yetenek olarak hiç kötü bir futbolcu değil ancak şuan gelip bir şey(duran top dışında) katar mı?

Ayrıca kulübe saygısızlık yapan oyuncularımızı bile kadro dışı bırakamıyoruz bunlar(arda-çolak) gelirse şaşırmam.

Ben şu an gelmesiyle ilgili yorum yapmıyorum zaten. Ancak gönderildiğinde yerine gelen çoğu futbolcudan daha iyiydi.

Evlatlar gelmeye başladıysa Terim son vurgunu yapıp gitmeye kararlı sanırım...

Arda-Emre birlikte dönerse 4-4-2'ye dönüş kapıda demektir. En azından yediğinden fazlasını atabilecek bir Galatasaray izleyebiliriz 2 yıllık esaretin sonunda.

Geri
Üst Alt