Emre Çolak Galatasaray'da Kalıyor!

GALATASARAY da Hirsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

hala kalsin diyen varmi eger bu rakamlar dogru ise? sonra ffp derler allahim sabir ver

Kap gelmeden yorum yapmayacağım

Sent from my iPhone using Tapatalk

gelen 10 yıl gitmiyo takımdan, sözleşme yapmazlar inş ama bu dursun herşeyi yapabilir...yektayı falan geri almasalar bari:d

Emreye Deportivonun 900 bin euro verdigine inanan var miydi? :asd22:

19 yasindaki Coman Juventus ve B.Münih yapti. 18 yasindaki oyuncular, 35-40 milyon avroluk transferler yapiyorlar. 25 yasindaki Emre hala gelisecekmis? :asd22: En son Bjk macinin ilk yarisini izledim, en az 20 hatasini saydim. Amatör oyuncudan farki yok. Bayern bayan takiminda Melanie Leupolz var, o bile Emreden iyi oyuncu.

Gecen gün FB ve Twitterda Emre ve Sabrinin sözlesme yenilemeleriyle ilgili yüzlerce yorum okudum. Ürün almayi, kombine almayi, maclari izlemeyi birakacak cok kisi olur gibi.

Klasik menajer oyununu yedi Dursun.Bu çöpü değil deportivo, İspanya 2.liginde bile alan çıkmaz.Elimizde patladı.Futbolu bırakana kadar besleriz bunuda.30 una geldiğinde daha gelişecektir laflarını duyarız.

Emreye Deportivonun 900 bin euro verdigine inanan var miydi? :asd22:

19 yasindaki Coman Juventus ve B.Münih yapti. 18 yasindaki oyuncular, 35-40 milyon avroluk transferler yapiyorlar. 25 yasindaki Emre hala gelisecekmis? :asd22: En son Bjk macinin ilk yarisini izledim, en az 20 hatasini saydim. Amatör oyuncudan farki yok. Bayern bayan takiminda Melanie Leupolz var, o bile Emreden iyi oyuncu.

Gecen gün FB ve Twitterda Emre ve Sabrinin sözlesme yenilemeleriyle ilgili yüzlerce yorum okudum. Ürün almayi, kombine almayi, maclari izlemeyi birakacak cok kisi olur gibi.

Emre ile ilgili yorumuna bile Bayern'i sıkıştirmayi basardin.Tebrikler.

Yav bakın bu adama hala umutla bakanlar olabilir.

Ama bu adam yerine bunun genç versiyonunu bulsan hem taraftarın heyecanı taze olur hem de bundan daha çok çalışsa bir halt olabilecek birini bulmuş oluruz.

Olmayacak bu yav artık belli.

5 yillik anlasma imzalamisiz. HO iyi sokmuslar.

1. yil = 1.5 m euro + mac basi
2. yil = 1.6 m euro + mac basi
3. yil = 1.7 m euro + mac basi
4. yil = 1.9 m euro + mac basi
5. yil = 2 m euro + mac basi

böyle mi yeniden yapılandırma yapacakmış yönetim.

ulan bu sözlesmeyi gören selcuk-sneijder-podolski-muslera gibi yüksek ücret kazanan adamlar neden ücretinde indirime gitsin?

üstüne para isteseler hakkıdır.

adam hicbirşey oynamadan 1.5 m euro açılıştan 5 yıllık sözlesme kapıyor.

bazı futbolcular bu yaşlarda daha da çok parlıyor. İkinci bahar mı dersiniz yeniden doğuş mu dersiniz artık ismine. Bence olabilir tabi bunda oyuncunun ve hocanın isteği çok önemli.

Geri
Üst Alt