Emre Çolak La Liga Yolcusu

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Pv4g18.jpg

Emre Çolak’a sürpriz teklif.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

ayyh hadi inş :)

Şu mübarek günlerde hadi inş.

Hemen gitsin Arda abisinin yanına... Sonra beraber el ele TR'ye dönerler fb forması giymeye....

Emre:Almeria'dayım yedek kulübesindeyim bozuk para atıyorlardı onları topluyordum kuran çarpsın telefon felan bile atan oldu.

Gecen diyordum Emre icin en ideal liglerden biri. Akli varsa bir sene gider oraya.

I am the one who knocks!

Bu çocuk futbolcu fln değil.

Twitter'da İnstagram'da fotoğraf paylaşıp kızlarla muhabbet kurmaya çalışan, arabesk müzik dinleyen kız kankaları olan, azıcık baba parası olan gençler gibi.

1 milyon euro'ya bile satsak büyük başarı olarak görürürüm.

Gitsin oynasın 10 skor üretmesse birşey bilmiyorum.30 maç oynasın yapar.

arkasindan su dökeni benzinle yakarim :happy0025:

--------------

bu teklifi hangi "üstün zeka" reddetmis???

Geçen sezon Osasuna da Emre için kağıyı 2,5 milyon Euro’luk teklifle çalmış, ancak sarı-kırmızılılar ‘hayır’ demişti.

edit: kesin ft istememistir gitmesini. ne de olsa manevi evladi.

FB'de olsaydı; ''Sevilla Emre Çolak'a 13 Milyon Euro önerip kiraladı'' diye haberler yapılırdı. :) :) :)

Türk spor medyası = :) :) :) :)

Almeria bildiğim kadarıyla La Liga'dan düşmedi , Emre Çolak'ı oraya gerekirse iki sezonda olsa kiraya verelim.

Emre'nin kendini ancak Avrupa liglerinden birinde özel ilgi ile geliştirebileceğine inanıyorum.

Ama artık şu fiziğini bir güçlendirsin yeter ya !

Almeria bunda ne gördü istiyor acaba? Arda Turan'dan etkilenmiş olmalılar. Bir vole de biz vururuz belki fln mı diyorlar acaba? :asd:

Şaka mı lan bu.

Geri
Üst Alt