Emre Çolak Resmen Deportivo'da!

O kadar zaman yatıp sözleşmesi biterken çıkıp kendini pazarlamak için iyi bir performans ortaya koydu ve amacına ulaştı çok baba galatasaraylıymış cümle aleme gösterdi.

Bir daha floryadan içeri alınmaması lazım.Yolu açık olsun bizden uzak dursun.

yav seneye küme düşerler büyük ihtimal bu hırboda 2.ligde oynamamak için Osmanlı Başakşehir falan yapar

türk kızları öksüz kaldı

0eb9a5acc5650a6aa684d5b89b2cc1bf.jpg

Emre yi severdim. Bana kalsa gondermezdim de. Ama gitmesi kendi acisindan iyi oldu ve sevindim bende transferine. Umarim surekli bir 11 oyuncusu haline gelebilir orada.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Basarili olma ihtimali yukesek. Hayirli olsun.

Yazık oldu. Tam olmadı hiç bir zaman ama Emre iyi bir oyuncu.

bence İspanya'da başarılı olabilir oyun tarzı uyuyor La Liga'ya

gitmesi iyi oldu heriki taraf için. Bizde kalsa 1 maç oynar 3 maç yatardı hiçbir zaman profesyonel olamadı hep yatma modundaydı. orada belki daha disiplinli takılır ve kendini geliştirir. gerçi çok ihtimal vermiyorum çünkü emrenin kafa yapısı tembel. pek ilerleyeceğini sanmıyorum seneye geri döner büyük ihtimal

Kendini geliştirir umarım. Şimdi beni sinir eden tek nokta Emre yerine Emraha paralar bayılırı bunlar

3 sene sonra dönsün

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir loser daha Gs den gitti çok güzel darısı tarık hamit ve benzeri loserlarda bir kaç kişi daha gitttimi maaş bütçesinde rahatlama yeni sözleşmlerde maç başı ücret değil galibiyete ücret olarak imzalanmalı.

Hakkında hayırlısı olsun. Başarılar Emre..

Deporun Emreyi almasi sasirtici. Maasini merak ediyorum. 100 bin avro falandir heralde. Adamlarin yildizi 500 bin avro almiyor. Basarili olacagini sanmiyorum. Aydin, Yekta gibi olur.

tam isabet biboka yaradigi yoktu zaten darisi yasin abisi ve semihin basina

Geri
Üst Alt