GSC Portal Emre Çolak: "Türk hoca daha iyi"

İşte Türk oyuncu ve teknik ekibin kafa yapısı... Eşek yüküyle para al, bir arpa boyu ilerleme, Avrupa'ya gitme gibi bir derdin olma....

Yahu güzel kardesim, nasil sabote etsin oynamayan oyuncu takimi ? Ne zaman sans verdiler de sabote etti bu cocuk ? Melo niye kötüydü, Sneijder niye kötüydü ? Muslera neden kötüydü ?

Ofansif bir kadroyu defansif oynatmaya calisti ve bu indadindan vazgecmedi. Mancini´de ve Prandelli´de oyuncular hücum oyunundan bikar hale geldiler, drogba gibi bir adam bile futboldan keyif almamaya basladi gecen sezon, sonra performansi dibe vurdu. Hic degilse defans saglamdi Mancini´de ama Prandelli döneminde buda yok... Takim halinde hücum futbolu oynuyoruz, daha önce iki üc oyuncu ile saldirirken, simdi cikip 5-6 oyuncu ile atatk bitiriyoruz... Bunlar tabiki taktik ile alakali, Hamza hoca zakimi hücuma dönük oynatiyor, oyuncularda keyif aliyorlar. Emre ve Bruma gibi oyunculara özgürlük verdi, onlari sahaya sürdü. Onlar yaptigi klas hareketler ile, taraftari da sürüklüyor... Taraftarda takimi atesliyor... Hamza Hoca bilekleri kaliteli oyunculara özgürlük veriyor, ve bu cok büyük bir fark...

Bilekleri kaliteli oyuncularin hata yapma özgürlükleri var su an, ve onlarda bunun haklarini veriyorlar. Mesela Burak ve Umut özgür oynamiyorlar, özellik ile Burak´in siki görevleri var forvet ve orta saha arasinda. Italyan´lar mesela özellik ile Burak Yilmaz´a ileride hep özgürlük, diger oyunculara yük ve siki görevler bindiriyorlardi. Burak´da ileride tek basina kayboluyordu, takim olarak uzun toptan baska silahimiz yoktu.
yasin kac bilmiyom ama ben ne diyorum sen ne diyorsun ben takimin oyun sablonu sistem ile kosmanin ne alakasi var diyorum sen sistem diyosun bir adam bir hafta önce kosmuyo bir hafta sonra kosuyosa ben art niyet ararim sen ne dersen de ayrica yabancilarda kötüydü diyosun gecen sene sampiyonlar liginde biraz ilerlediysen sneijder melo gibi yabancilar sayesindedir bu sene fb macini kimin sayesinde aldik

yasin kac bilmiyom ama ben ne diyorum sen ne diyorsun ben takimin oyun sablonu sistem ile kosmanin ne alakasi var diyorum sen sistem diyosun bir adam bir hafta önce kosmuyo bir hafta sonra kosuyosa ben art niyet ararim sen ne dersen de ayrica yabancilarda kötüydü diyosun gecen sene sampiyonlar liginde biraz ilerlediysen sneijder melo gibi yabancilar sayesindedir bu sene fb macini kimin sayesinde aldik

O yüzden mi Fenerbahce´den 10 puan fark yedik ? Takim coskulu oynuyor, daha dogrusu coskulu oynatan bir teknik adam var, daha önce yoktu. Bu gercek sizin dünya görüsünüze uymadigi icin, devamli gidip birilierine bok atma ihtiyaci duyuyorsunuz. Ne egoymus ki, bir türlü dünya görüsünüzden cikamiyorsunuz. Kosu mesafelerinde de hic bir degisim yok, asagi yukari ayni mesafeyi kat ediyoruz her mac. Takimin hizi artti, cünkü hoca hizli oyunculari kullaniyor. 6 tane statik merkez oyuncusu koyarsan, tabiki hizli oynayamaz takim, tabiki kosmuyor gibi gelir.

Bak bakayim Sneijder´in menejeri 10 saat önce ne demis:
"Parayı seven İtalyanlar ile başarı gelmezdi. İtalyan futbolunu TV'den izlemeye çalışırsanız, 10 dakika sonra kanal değiştirmek zorunda kalırsınız" dedi.
Albers, Hamza Hamzaoğlu'nu da değerlendirdi ve "Oyun anlayışı hem taraftar hem Wesley için daha iyi. İyi başladı. Yeni hocayla oyuncuların kimyasının tuttuğunu görüyorum"

Bu aciklamayi simdi Burak Yilmaz mi yapti ? Ya Burak´in menejeri cikip böyle bir aciklama yapsaydi ne diyecektirn ? Emre´nin laflari sinek gibi kalir bunun yaninda, oysaki ben gidip Emre´yi elestirdim bu konuda, ve tepki bile aldim birkac sayfa önce... Ama siz ayrim yapiyorsunuz. Sinan´in menejeri üzerinden Sinan´i, Selcuk´un menejeri üzerinden Selcuk´u hedef aldiniz, ama sneijder´e laf edemiyorsunuz. Ben hepsinin yaptigi ayiptir, ve yakismiyor diyorum, siz gidip hemen teoriler üretiyorsunuz.

Top dahi oynatilmayan Emre´nin "Türk hocalar ile daha iyi anlasiyoruz" aciklamasindan bile sabotaj cikartiyorsun, gidip bu cocuklarin menejerlerin birtanesi böyle bir aciklama yapsaydi, ne tepki verirdin ?

Son düzenleme:
O yüzden mi Fenerbahce´den 10 puan fark yedik ? Takim coskulu oynuyor, daha dogrusu coskulu oynatan bir teknik adam var, daha önce yoktu. Bu gercek sizin dünya görüsünüze uymadigi icin, devamli gidip birilierine bok atma ihtiyaci duyuyorsunuz. Ne egoymus ki, bir türlü dünya görüsünüzden cikamiyorsunuz. Kosu mesafelerinde de hic bir degisim yok, asagi yukari ayni mesafeyi kat ediyoruz her mac. Takimin hizi artti, cünkü hoca hizli oyunculari kullaniyor. 6 tane statik merkez oyuncusu koyarsan, tabiki hizli oynayamaz takim, tabiki kosmuyor gibi gelir.

Bak bakayim Sneijder´in menejeri 10 saat önce ne demis:
"Parayı seven İtalyanlar ile başarı gelmezdi. İtalyan futbolunu TV'den izlemeye çalışırsanız, 10 dakika sonra kanal değiştirmek zorunda kalırsınız" dedi.
Albers, Hamza Hamzaoğlu'nu da değerlendirdi ve "Oyun anlayışı hem taraftar hem Wesley için daha iyi. İyi başladı. Yeni hocayla oyuncuların kimyasının tuttuğunu görüyorum"

Bu aciklamayi simdi Burak Yilmaz mi yapti ? Ya Burak´in menejeri cikip böyle bir aciklama yapsaydi ne diyecektirn ? Emre´nin laflari sinek gibi kalir bunun yaninda, oysaki ben gidip Emre´yi elestirdim bu konuda, ve tepki bile aldim birkac sayfa önce... Ama siz ayrim yapiyorsunuz. Sinan´in menejeri üzerinden Sinan´i, Selcuk´un menejeri üzerinden Selcuk´u hedef aldiniz, ama sneijder´e laf edemiyorsunuz. Ben hepsinin yaptigi ayiptir, ve yakismiyor diyorum, siz gidip hemen teoriler üretiyorsunuz.

Top dahi oynatilmayan Emre´nin "Türk hocalar ile daha iyi anlasiyoruz" aciklamasindan bile sabotaj cikartiyorsun, gidip bu cocuklarin menejerlerin birtanesi böyle bir aciklama yapsaydi, ne tepki verirdin ?
bana hikaye anlatma boklu mokluda konusup asabimi bozma benim yasin kac 15 filan heralde sneijderin menejeri kim italyanlar bastayken yapsaydi ya bu aciklamalari taffarelin antep macindan sonraki basin toplantisini dinle sneijderin menejerinden alinti yapcana kosu mesafesiymis sahada yürümede kosu mesafesine giriyo ayrica senin bu cok savundugun emre daha iki mac oynadi senin bu cok savundugun beyler ilk firsatta hamza hocayida satar merak etme bu kafa yapisiyla devam

Amatör oyuncu, amatör ülke bukadar olur. Yok Italyanlar paraci filan, ayip. Ancelotti de paraci... Herkes bize göre para icin geliyor, olmayinca tabiki. Oysa bizim ülkeye gelen adamlar saclari beyazlayip gidiyor...

Amatör oyuncu, amatör ülke bukadar olur. Yok Italyanlar paraci filan, ayip. Ancelotti de paraci... Herkes bize göre para icin geliyor, olmayinca tabiki. Oysa bizim ülkeye gelen adamlar saclari beyazlayip gidiyor...
biz cok iyi biliyoz ya herseyi italyanlar paraci bizimkiler bedava yapiyo bu kafadaki taraftarlara laf anlatmak imkansiz bosver onun icin adamlarin 4 dünya kupasi var

bana hikaye anlatma boklu mokluda konusup asabimi bozma benim yasin kac 15 filan heralde sneijderin menejeri kim italyanlar bastayken yapsaydi ya bu aciklamalari taffarelin antep macindan sonraki basin toplantisini dinle sneijderin menejerinden alinti yapcana kosu mesafesiymis sahada yürümede kosu mesafesine giriyo ayrica senin bu cok savundugun emre daha iki mac oynadi senin bu cok savundugun beyler ilk firsatta hamza hocayida satar merak etme bu kafa yapisiyla devam

Benim yasim önemli degil, ama ufacik bir aciklamayi alip komplo teorileri üretecek kadar ufak düsünmedigime emin olabilirsin. Iste bilmiyorsun, hic takip etmemisin. Albers Prandelli takimin basindayken kac tane aciklama yapti biliyormusun ? Tabiki, bunlar hic konusulmuyor burada, ama oyuncular bu sistemden memnun degildi, cünkü hücum gücü ile ön plana cikan oyunculari, sen gidip defansif oynamaya zorluyorsun... Ön alanda ne ücgen kuruluyor, nede baski yapiliyor...

Ben Claudio´nun aciklamasini dinledim, sakincali birsey görmedim. Ben ezbere konusmam, ezberleri bozmayi severim. Sen ezberlemissin takim kötü gidince, oyunculara iftira atmayi. Isi gücü yok zaten oyuncularin, gidip devamli hocalarin arkasinda #n kumpas kuracaklar... Ben kimseyi savunmuyorum, Emre´nin performansi konu ile bir alakasi yok. Kötü de oynayabilir bundan sonra, ama 1.5 senedir oynatilmamis cocuga, burada takimi sabote etti deniyor... Daha dogrusu sende diyorsun...

Son düzenleme:

Italyan´lara paraci diyen Türk mü ? Neden Hollandali bir menejerin aciklamasini, gelip Ülke´ye bagliyorsun ? Bunlar iste hep ön yargi...

İşte Türk Oyuncusu

İşte Türk Taraftarı

2 tarafta birbirinin kafasını eleştirir Avrupa'da böyle olmuyor derler ama aynı hatayı yaparlar... Burada çıkmış işte Türk kafası diye Emre'yi eleştiren arkadaşlar aynı açıklamayı Bruma yapsaydı "Çocuk haklı kardeşim şans vermeyip köreltti çocuğu, Hamza hoca geldi şans verdi tabi öyle diyecek" derdi ;)

Benim yasim önemli degil, ama ufacik bir aciklamayi alip komplo teorileri üretecek kadar ufak düsünmedigime emin olabilirsin. Iste bilmiyorsun, hic takip etmemisin. Albers Prandelli takimin basindayken kac tane aciklama yapti biliyormusun ? Tabiki, bunlar hic konusulmuyor burada, ama oyuncular bu sistemden memnun degildi, cünkü hücum gücü ile ön plana cikan oyunculari, sen gidip defansif oynamaya zorluyorsun...

Ben Claudio´nun aciklamasini dinledim, sakincali birsey görmedim. Ben ezbere konusmam, ezberleri bozmayi severim. Sen ezberlemissin takim kötü gidince, oyunculara iftira atmayi. Isi gücü yok zaten oyuncularin, gidip devamli hocalarin arkasinda #n kumpas kuracaklar... Ben kimseyi savunmuyorum, Emre´nin performansi konu ile bir alakasi yok. Kötü de oynayabilir bundan sonra, ama 1.5 senedir oynatilmamis cocuga, burada takimi sabote etti deniyor...
vay ezber bozmayi severmis cok etkilendim devam böyle bu amatör kafayla anamizin liginde takilalim ondan sonrada arsenalin yedeklerinden 4 küme düsmeye oynuyan dortmund dan 8 gol neden yedik deriz

İşte Türk Oyuncusu

İşte Türk Taraftarı

2 tarafta birbirinin kafasını eleştirir Avrupa'da böyle olmuyor derler ama aynı hatayı yaparlar... Burada çıkmış işte Türk kafası diye Emre'yi eleştiren arkadaşlar aynı açıklamayı Bruma yapsaydı "Çocuk haklı kardeşim şans vermeyip köreltti çocuğu, Hamza hoca geldi şans verdi tabi öyle diyecek" derdi ;)

Hollanda´li bir menejerin, Italyan futbolunu kötüleyen bir aciklamasini bile, adamlar gidip Ülke´ye ve futbolcularin kafa yapisina bagliyorlar... Bizde elestiriyoruz türk oyuncularin bazi kemiklesmis sorunlarini, hatta bende gidip iki sayfa önce Emre´yi elestirip birde tepki gördüm. Ama böyle devamli "vurun kahpeye" misali insanlara saldirmalarina dayanamiyorum.... Mesele hakli yada haksizlik da degil. Italyan futbolu keyif vermiyor (Keyifsiz dedi, basarisiz demedi) diyen Albers haksiz degil, Türk hocalar ile daha iyi anlasiyoruz diyen Emre´de haksiz degil, hatta Pandev ve Cemali transferini bile elestiren Hamit aslinda hakli, ama senin futbolcu olarak böyle aciklamalar yapman, yada yaptirman etik degil, hatta ayip...

Arkadaslar diyemedi, bari ben söyleyim... Heeeey Guido Albers, 4 tane dünya kupasi sahibi Italyan futboluna sen nasil olur da dil uzatirsin ? Kac tane dünya kupasi yada avrupa sampiyonaniz var söyle bana ? 0 (Dikkat Ironi icerir)

Hollanda´li bir menejerin, Italyan futbolunu kötüleyen bir aciklamasini bile, adamlar gidip Ülke´ye ve futbolcularin kafa yapisina bagliyorlar... Bizde elestiriyoruz türk oyuncularin bazi kemiklesmis sorunlarini, hatta bende gidip iki sayfa önce Emre´yi elestirip birde tepki gördüm. Ama böyle devamli "vurun kahpeye" misali insanlara saldirmalarina dayanamiyorum.... Mesele hakli yada haksizlik da degil. Italyan futbolu keyif vermiyor (Keyifsiz dedi, basarisiz demedi) diyen Albers haksiz degil, Türk hocalar ile daha iyi anlasiyoruz diyen Emre´de haksiz degil, hatta Pandev ve Cemali transferini bile elestiren Hamit aslinda hakli, ama senin futbolcu olarak böyle aciklamalar yapman, yada yaptirman etik degil, hatta ayip...

Arkadaslar diyemedi, bari ben söyleyim... Heeeey Guido Albers, 4 tane dünya kupasi sahibi Italyan futboluna sen nasil olur da dil uzatirsin ? Kac tane dünya kupasi yada avrupa sampiyonaniz var söyle bana ? 0 (Dikkat Ironi icerir)

Emre ne demiş " Türk hocalar daha iyi oluyor, daha iyi anlaşıyoruz" demiş ee yani aynı dili konuştuğun biriyle daha iyi anlaşman normal FM'de bile Türk olarak gidip ispanya da çalışayım dersen, gazetecilerin ilk sorduğu soru ispanyolca bilmiyorsunuz, oyuncularla zor anlaşacaksınız ne düşünüyorsunuz olur :) Yani açıklama da bir şey yok bence...

vay ezber bozmayi severmis cok etkilendim devam böyle bu amatör kafayla anamizin liginde takilalim ondan sonrada arsenalin yedeklerinden 4 küme düsmeye oynuyan dortmund dan 8 gol neden yedik deriz

Güzel kardesim lütfen Dortmund örnegini verme, adamlar sonuncu ama almanyanin Bayern´den sonra en kaliteli kadrosuna sahip. Lig´de yoklari oynayip, CL´de harikalar yaratan bu takim Galatasaray olsaydi, senin oyuncularin Klopp´u sabote ettigini iddia etmen an meselesi olurdu.

Son üc sezonda CL´de gösterdigimiz performansdan ben toplu anlamda memnunum. Evet anamizin liginde oynarsak, yiyemeyiz zaten bu golleri haklisin. Bayern´de Real´den 4 gol yiyor, yada Schalke gidip 6. Bu arenada bunlar normal, burada kurallar bu. Sen bu seviyelerde ancak kalbur üstü bir anadolu takimisin... Yabanci siniri varken, 150 Milyon dolar bütce olarak kapasite bukadar.

İnsani bir durum. Yabancıları havalara cıkartıp, yerlileri itibarsızlastırırsan onlarda yabancılara düsman olur. Herkese esit ölcüde yaklasmak zorundasın ki huzurlu bir ortam olsun.

İs hayatındada bu böyle. birileri hep göklere cıkartılır, birileride ayak bağı olarak gösterilir. Bu can sıkıcı bir durum,

Dediklerinde haklısın ama Sneijder-Melo-Muslera-Chedjou canla başla mücadele ederken sen sahada gezersen, sürekli yan pas ve geri paslarla takımın hızını kesersen, yanında Sneijder bom boş dururken 3 kişinin markajındaki Burak'a topu inatla atmaya çalışıp takımı gol pozisyonundan ettiğin yetmiyormuş gibi tümüyle atağa kalkmış takımın içine ediyorsan taraftar seni yuhlar yabancıları alkışlar. Yılda 8-10 milyon lira para kazanan birisi iş hayatında çok profesyonel düşünmeli ve işini en iyi şekilde yapmalı bunu başaramıyorsa profesyonel değil amatördür. Kaldı ki kendini daha iyi hissetmesi için aldığı para yaklaşık olarak iki katına çıkarıldıktan sonra futbolu dahada kötüye giden birinden bahsediyoruz. Bu kadar büyük paralar kazanan birinin işini adam gibi yapması için birde üstüne sürekli pohpohlanması gerektiği fikrine de karşıyım. Yarın Hamza giderse ve Selçuk-Burak ikilisinin sevmediği herhangi bir hoca gelirse yine eller havaya mı yapacağız?

Geri
Üst Alt