Emre Çolak'tan İngiltere'ye Muhteşem 2 Gol

emre colak gibi futbolcularda yetenek cokda ama türkiyede hicbirzaman gelisemezler cünkü gercek anlamda kendilerni futbola vermiyorlar ve iyi de egitilmiyorlar , böyle futbolcular avrupaya gitse bence cok daha basarili olurlar ve kendilerini asarlar

Kendilerini futbola vermeye gerek duymuyorlar. Çünki geliştirmeden yedi sülalesine yetecek parayı kazanıyorlar.
Eh bir de içinde para dışında kariyer vs gibi kavramlar, hırs vs olmayınca zaten olay bitiyor.
Diğer bir örnek Sercan Yıldırım. Adam bu yaşta çöp topçu durumuna geldi.

Kendilerini futbola vermeye gerek duymuyorlar. Çünki geliştirmeden yedi sülalesine yetecek parayı kazanıyorlar.
Eh bir de içinde para dışında kariyer vs gibi kavramlar, hırs vs olmayınca zaten olay bitiyor.
Diğer bir örnek Sercan Yıldırım. Adam bu yaşta çöp topçu durumuna geldi.

haklisin ama ne hikmetse bütün yollar bu yabanci sinirina dogru gidiyor, türk futbolun en büyük illeti yabanci siniri , yabanciyi serbest biraktigin an türk futbolcusu istesede istemesede mecburen calisacak kendini gelistirecek yapmasami? ekmek aslanin midesinde hele calismasin da göreyim.

en azindan atik adam tek pasi var bilmemnea ,inan napio

Altta resimden belli
Evet resimde İngiltere C yazıyor ama çoğu insan İngiltere C takımının hangi oyunculardan oluştuğunu bilmez.

Kardeş senin benimle derdin ne. Her yazdığım mesaja cevap vermek, kendince tuhaf triplere girmek falan.
Neyse ne. Burada mevzu A2 olmuş bilmem ne olmuş değil ki. Hala neyin peşindesin.
Çok rahatsız ettiyse bu seni en altta şikayet butonu var. Tıklarsın oraya yazarsın şikayetini. Modlar gerek duyarsa yeniden düzenler.

Seninle derdim olduğunu nerden çıkardın ben sadece Türkiye A2 takımın ne denli amatör oyunculara karşı oynadığına dikkat çekmek istedim. Gollere diyecek birşey yok müthiş 2 gol attı ama Emre Çolak bana göre asla iyi bir oyuncu olamayacak.

Alanyaspor maçı vol2 olmuş sanırım.

emre yetenek olarak türkiyeni ardadan sonra en yetenekli adamı ama gel gör ki mental olarak çok kötü bir oyuncu. bu eksikliğde hiç düzelecek gibi durmuyor.

yürü git lan çöp sevici. senin evin bile çöp doludur herhalde. sercan yıldırım gibi bir gerizekalıyı bile beğendiğine göre başka izahı yok. aydını bile beğeniyor lan bu senin gibi taraftar zihniyeti yok olup gitse.

emre çolaktan daha yetenekli olan 3 oyuncu sayar mısın kardeşim

Keşke sürekli oynayabileceği bir takıma gitse 1-2 seneliğine.

Çok yetenekli biliyoruz ama ne eksik işte çok isterdim oynamasıni.

Geçen sene deplasmandaki Antep maçında Sneijder ile orta sahada birlikte oynamışlardı beğenmiştim oyununu.İyi anlaşıyordu Sneijder ile.Birkaç maç şans verilse formayı kapacağını düşünüyorum.

En azından dikine oynamaya çalışan bir adam.Selçuk gibi değil.

İsterse 5 gol atsın bu cocuk hakkında görüşüm değişmeyecek.Bana göre 5 para etmez bir oyuncu.Yetenikliymişte bilmemne.Maç sırasında topla dönüp orta yapmaktan baska yaptıgı bir halt yok.Ligde ne assist yapar ne gol atar yemişim öyle yeteneği.Yası gelmıs 23 e hala kendini 1 gram geliştiremedi.

Rakip tarihimiz boyunca sadece ümitler de yendiğimiz bi rakip küçümsemeler olmuş haksızlık etmeyelim arkadaşlar..

Geri
Üst Alt