Emre Güral Galatasaray'da İddiası

Uzak dursun. Ne 3. ne de 4. forvet olarak. Sporcu ahlakı düşüklüğü Yiğit Gökoğlan ile yarışır.

madem böyle bir adam alacaksın neden devre arası almazsın be gerzek herif..

yoo uzak kalmadim aksine net görünüyor gecen sene sampiyon nasil olduysak bu senede olurduk diyorum melo faktörü cok baska onun rolü bir baska melo sadece bir futbolcu degildi ayni zamanda asker gibi savasan bir karakterdi nezaman melosuz maclar oynadik oldugu sürece acin bakin kac galibiyet kac malubiyet (buna beraberligide ekliyorum)
bakmayin siz interde oynayamadigina bizde tas gibi oynardi dokusu uyusmadi melo italyayi sevmiyor sevse zaten juventusda 25mio alinip bir vidal olurdu hala oynardi!
Bana Melo'yu anlatmana gerek yok, yeterince gitmesinin ne kadar büyük saçmalık olduğunu yazdım ben burada zaten.

Mehmet de yazmış cevap, aynı onun gibi düşünüyorum bende. Geçen sezonki şampiyonluk istisnadan ibaret, başka birşey de değil. Böyle bir şampiyonluğu bir daha göremeyiz uzun seneler bence.

Sadece Burak ve Melo ile olacak iş değil bu, geçen sezon da resmen dökülüyorduk ama Hamza ile bir hava yakaladık öyle iyi top oynadığımız falan da yoktu, ayrıca bu kadar şanslı bir sezon yaşadığımızı hatırlamıyorum ben son 20 senede.

Bu takımın buralara geleceği apaçık ortadaydı, ya bıktım zaten hep aynı şeyleri yazmaktan ama Melo Burak bizi kurtarmazdı. Takımın yarısından fazlası yetersiz ve abuk zubuk adamlarla dolu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bana Melo'yu anlatmana gerek yok, yeterince gitmesinin ne kadar büyük saçmalık olduğunu yazdım ben burada zaten.

Mehmet de yazmış cevap, aynı onun gibi düşünüyorum bende. Geçen sezonki şampiyonluk istisnadan ibaret, başka birşey de değil. Böyle bir şampiyonluğu bir daha göremeyiz uzun seneler bence.

Sadece Burak ve Melo ile olacak iş değil bu, geçen sezon da resmen dökülüyorduk ama Hamza ile bir hava yakaladık öyle iyi top oynadığımız falan da yoktu, ayrıca bu kadar şanslı bir sezon yaşadığımızı hatırlamıyorum ben son 20 senede.

Bu takımın buralara geleceği apaçık ortadaydı, ya bıktım zaten hep aynı şeyleri yazmaktan ama Melo Burak bizi kurtarmazdı. Takımın yarısından fazlası yetersiz ve abuk zubuk adamlarla dolu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
valla sezon sonu abdürrahim sart yönetimde ayrica cöpleri ve yüksek maliyetleri yollamaliyiz örnegin umut yerine emre güral(alternatif) gibi düsük maliyetli yilligi az olan oyuncularla keza emrah bassan engin bekdemir, orkan, fena oyuncular yok ligde rahim lawali kacirdik görüyorsunuz durumu dilimizde tüg bitmisti!
ayrica rakipler badou ndiaye mbilla oyunculari nerden buluyorlar scoutlari dahami deneyimli anlamakta güclük cekiyorum!

Son düzenleme:
27 yaşındaymış tsdayken genç yetenek denmiyormuydu bu çocuga max 22-23 sanıyordum ben

arkadasim buraktan önceki gol sayimiza bak birde buraktan sonra idda ediyorum melo+burak takimda kalsaydi sampiyon olurduk bu sene hemde en rahat sampiyonlugumuzu elde ederdik bu sene fbde bjkde dua etsinler biz kötüyüz yoksa ikisindende bi cacik olmaz!
Burak varken puan farkı 15 filandı sanırım :)

bu arada umutdanda gitmesini daha cok istedigim biri var oda DONK, tahammülüm yok!

valla sezon sonu abdürrahim sart yönetimde ayrica cöpleri ve yüksek maliyetleri yollamaliyiz örnegin umut yerine emre güral(alternatif) gibi düsük maliyetli yilligi az olan oyuncularla keza emrah bassan engin bekdemir, orkan, fena oyuncular yok ligde rahim lawali kacirdik görüyorsunuz durumu dilimizde tüg bitmisti!
ayrica rakipler badou ndiaye mbilla oyunculari nerden buluyorlar scoutlari dahami deneyimli anlamakta güclük cekiyorum!

O saydiklarin adamlar ancak yedek ve rotasyon oyuncusu olabilecek kalitede. Bize ilk 11 icin adam lazim, zaten elimizdeki cogu ilk 11 oyuncusundan iyi yedek olur.

bisey diyimmi bu kadroyla gelecek sene 2.lige düseriz!
illaki yenilik mecburi dua edelimki lig bitiyo su an en kötü takim biziz sonuncu eses 4tane cakti adamlari lige tutundurduk :D

Mersine 4 , sivasa 1 , es ese 3 puan verdik 3 üde büyük ihtimal küme düşücek.

Küme düşen takımın mallarını toplayan vizyoner başkanımıza tebriklerimi iletiyorum.

PTT'ye düşersek maliyetimiz de düşer.

Ünal Aysal çok şımarttı bizi. Öncesi dönemleri unuttuk neredeyse. Gelen oyuncuları vs..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt