# Emre Güral

300-500bin'le kapanacak transferi yönetim başarısıyla 3/4 milyona bağlarlar yedek için süper olur

umutu o kadar kötülediniz ki adamın piyasası kalmadı umut bunun yanında suarez kalır beğenmediniz umut trabzonda 5 yıl onbir oynadı hani istediğiniz emrenin 3.forvet olduğu takımda umutu bende sevmiyorum ama bu kadar kötülemekte olmaz

aliyorsak umarim büyük paralar verilmez sonucta adam kadro disi kalmis

Madem kadro dışı, alsın bonservisini gelsin. İlle bonservis ile alınacaksa, takas yapılır.

Yiğit G. + Engin B. + 1 m € zu Trabzonspor

Emre G. + Turgut Doğan Ş. zu Galatasaray

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WJjo7iXOwcY[/media]

hames değil mi bu? :omg:

Madem kadro dışı, alsın bonservisini gelsin. İlle bonservis ile alınacaksa, takas yapılır.

Yiğit G. + Engin B. + 1 m € zu Trabzonspor

Emre G. + Turgut Doğan Ş. zu Galatasaray

Transfer döneminin şampiyonu Yiğit i n'itsin yaw?...Geçen yılki Elazığ seviyesinde bir yere gidebilir Yiğit, en fazla...Bunca kanat oyuncusundan sonra Turgut da olacak bir şey değil...

Gelsin tabi yahu. Bursaya gidecegide söyleniyor bugün. Çok yetenekli bu çocuk.

gelmesin egoistin teki 30-40 metreden şut çekiyor kendini ronaldo sanıyor trabzon yoksa bu kadar yetenekli olmasına rağmen neden göndersin halilhodzic disiplinli hemen yolladı bunu

Bize gelme ihtimalini %70 gördüğüm futbolcu,kaynağım:Emre Güral (emregueral) sur Twitter

Favladıkları

İzlediğim 4-5 maç ışığında klasik türk forvetlerinin dışında ayağına hakim,çok çok öncedende trabzon elimizden kapmıştı diye hatırlıyorum basın çok iyi olacak vs diyordu.Klas bi isim ama kalp rahatsızlığı var son durumu şüpheli.Tabi ucuza yedekte durması rahatsızlık vermez

Umut'tan çok daha iyi olduğu kesin. Ligimizde forma giyen birçok forvetin böyle olduğunu düşünürsek, pek de iyi değil.

Sağlık durumu hakkında net bir bilgi var mı ? Yani Trabzonspor Emre Güral'dan kolay vazgecmezdi.

Emre Güral ‏@emregueral 20 May 2012

DROGBA ADAM YA ADAM!!!

Emre Güral @emregueral · 22 dk.

istanbul
1f44d.png

Bu12_IbCMAA46GE.jpg

Hayırlı olsun yeni forvetimiz

Favladıklarına bakınca ya transferinin kesinlikle bittiğini,yada deli gibi cimbomlu olduğu apaçık ortada

Joel Campbell , Burak Yılmaz ve Emre Güral üçlüsü güzel olur bütün sezonu da rahatlıkla çıkarır.

Umut Bulut'u da yurt içi takasta bir güzel kullanırız mis olur.

Hoş Muhammet Demir , Adem Büyük ve Mevlüt Erdinç üçlüsünden de kim gelirse gelsin Umut Bulut'a tercih ederim onu.

Emre Güral transferi tutmazsa bir şey kaybetmeyiz 750 K € civarı bir ücret istiyor Trabzonspor.

Eğer tutmazsa da zaten sezon sonu yurt içi transferde takasta kullanılır rahatlıkla alıcısı çok olur hatta , yerine de sözleşmesi biten Muhammet gelir.

Yani kısacası tutmasa bile bir şey kaybetmeyiz ki ümitliyiz Emre'den , olmazsa da gelecek isim belli bedelsiz olarak sezon sonu Muhammet Demir.

Favladıklarını yeni gördüm.Bizimkiler isterse kesin alırız bunu.

Geri
Üst Alt