Emre Güral'ın Kalbinde Ritim Bozukluğu!

Faruk Mert

Kırmızı Üye
Kalbinde ritim bozukluğu tespit edilen Trabzonsporlu futbolcu Emre Güral hastanede gözetim altında tutuluyor. Bordo mavili kulüp tarafından yapılan açıklamada genç futbolcunun bir gün hastanede gözetim altında kalacağı ve hayati bir riskinin olmadığı belirtildi.

emrehaber3_363F8.jpg

Kalbinde ritim bozukluğu tespit edilen Trabzonsporlu futbolcu Emre Güral hastanede gözetim altında tutuluyor. Bordo mavili kulüp tarafından yapılan açıklamada genç futbolcunun bir gün hastanede gözetim altında kalacağı ve hayati bir riskinin olmadığı belirtildi.

Bordo mavili kulübün doktoru Hakan Bodoğan tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Emre'nin sabah antrenmanı sırasında şikayeti üzerine kendisini hastaneye gönderdik. Kalbinde ritim bozukluğu var. Bu nedenle hastanede gözetim altında tutuyoruz. Bir gün hastanede gözetim altında kalacak. Hayati bir riski bulunmamaktadır."

Ntvspor

Allah acil sifalar versin. Umarim futbol hayatini etkileyecek bir durum kalmaz.

Gecmis olsun..

Allah şifa versin

önce Giray..

şimdi E.Güral..

bu T.Spora harbiden kalp dayanmaz

Allah acil sifalar versin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok üzüldüm bu çocuğa kariyeri bitmez inşallah

mutlaka koroner bt anjiyo yapmak lazım.

Allah korusun koroner arter anomalisi , bridging denilen hastalıklar sporcularda ani ölüme sebebiyet verebiliyor.

Geçmiş olsun.Tedbir amaçlı bir süre dinlenmesinde fayda var bence.Acil şifalar.

Umarim futbol hayatini etkilemez.

Bende de bazen oluyor böyle, insana ilk baslarda garip geliyor kalp atisini acayip hissediyorsun. Sonra alisiyorsun iste.

Şu tekvandocu gençten sonra bence riske etmeye gerek yok, futbolu bırakması en iyi seçenek. Böyle pamuk ipliğine bağlı şekilde oynamak akıllıca olmaz. Üzüldüm gerçekten, gerçekten yetenekliydi ve gelecek vaadediyordu.

Gecmis olsun, Allah acil sifalar versin..

Sporu bırakması lazım. Ne yazık ki...

Allah şifa versin.

Geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt