GSC Haber Emre Kaplan: "Torreira’nın babası dün gece kalp krizi geçirdi ama kendisi kritik maçta takımı yalnız bırakmadı"

Geçmiş olsun
Maça çıkıp sonra gitmesi de büyük karakter işi

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Büyük karakter, Göztepe maçında olmazsa olmasın. Böyle oyuncularda böyle zamanlarda vefa göstermek lazım.

tarihimizin en iyi orta sahalarından biri. melo'ya çok gönül bağımız var , o da inanılmaz bi etki yaratmıştı fakat performans olarak melo'dan falan çok önde benim görüşüme göre. melonun farklı bi psikolojik üstünlüğü vardı ama torreira bambaşka bence ya. ikisi de canımız ciğerimiz, kıyaslama sebebim, en çok ikisinin kıyaslanması ve mevkileri.

Amcayı getirin Türkiye ye…

Okan Buruk: "Lucas Torreira'nın babasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her şeye rağmen bu maçta oynamak istedi. Bunu konuşmak lazım. Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini konuşmak lazım. Her şeyini veriyor takıma. Oyuncularımın hepsi adanmışlık gösteriyor."

Torreira, bugün babasını görmek için Uruguay'a uçacak. (Hürriyet)

1000137391.webp

Çok geçmiş olsun ben daha yeni öğrendim bunu.

Maçta da biraz temkinli oynuyordu kafası hafif dağınık gibiydi de taktik icabı olabilir çok geride bekledi agresif oynamadı

Hakkı ödenmez onun gibisi de bulunmaz. Gitsin babasıyla hasret gidersin

Sadece maçlarda değil, antremanlarda da yüzde 100 ünü veriyor dedi Okan hoca
Tam bir ahlak abidesi

Lucas Torreira’nın babası bugün taburcu oldu.

İzinli olan Torreira, pazartesi saat 22.00’de İstanbul’da olacak. (Ferhat Kızıltaş)

Geri
Üst Alt