Murat Arslann
Kırmızı Üye
- 27 Kasım 2011
- 1.558
- 1.075
- 1.273
Savcının oğlunu öyle dövse yine serbest bırakır mıydı?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yardimci antrenor olarak takiliyor. Baba torpili.Ben hala bu bebenin teknik heyette ne işi olabileceğini çözemiyorum. Bize özeniyorlarsa bile onu da g.tlerinden anlamışlar.
Yok biliyorum renktaş da saçma bir noktaya geldi. Sanki kulübün haklarını savunması gereken adam konumuna nasıl gelebilir bir ergen onu çözemiyorum.Yardimci antrenor olarak takiliyor. Baba torpili.
İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın ifadesi:
"Sahaya çıktıktan sonra son derece doğal olarak galibiyet sevinci içerisinde bayrağımız ile futbolcular, yöneticiler ve tüm teknik ekip fotoğraf çektirmek istedik. Bu esnada Galatasaray görevlileri fiziksel ve sözlü müdahalede bulunarak bizi engellemeye devam ettiler. Akabinde yöneticimiz Ahmet Ketenci, doktorumuz Ertuğrul Karanlık ve takımımızdan kaleci İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş, Oosterwolde ve şu anda ismini hatırlayamadığım kadın bir yönetici Fenerbahçe bayrağımız ile fotoğraf çektirirken, bir şahsın hızla üzerimize gelip bayrağımıza saldırdığını ve gasbetmeye çalıştığını gördüm. Daha sonra Ertuğrul Karanlık kendisini bayraktan uzaklaştırmaya çalıştı."
"Hızla üzerimize gelen ve bize saldıran şahıs futbolcu değildi, sivil kıyafetliydi. Sonradan şahsın stadyum müdürü Ali Çelikkıran olduğunu öğrendim. Benzer hadiseleri yakın zamanda Trabzonspor ile karşılaştığımız müsabaka sonunda da yaşadığımız için büyük bir korku ve heyecan içinde, tamamen kendimizi koruma içgüdüsüyle hareket ederek ilgili şahsın saldırısını engellemeye ve durdurmaya çalıştım."
"Gerek bu yaşananlara gerekse de milyonlarca taraftarımızı temsil eden kutsal bayrağımızın gasbedilmeye çalışılmasına karşı sadece takımımızı ve bayrağımızı koruma refleksiyle hareket ettim. Yalnızca o anki panik ve korku içerisinde haksız saldırıyı durdurmaya ve engellemeye çalıştım. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Kimseye karşı hakaret veya tehdit içerikli söylemlerde bulunmadım, kasten yaralama suçunu işlemedim."
"Benzer hadiseleri yakın zamanda yaşadığımız için kendimizi koruma içgüdüsüyle hareket ederek şahsın saldırısını engellemeye ve durdurmaya çalıştım. O anki panik ve şokla ne yaptığımı hatırlamıyorum."
(Sözcü)