emre malok

şaka gibi herifler göz göre göre yapıyor

bu adam zaten kadrolu var hakemi ali koc'un her hafta fener kalamista gelir ucretsiz kahvaltisini yapar.

ben artık bu şerefsizlere laf bile edemiyorum ki. bilinen bir şeyi engelleyemiyoruz bile. sanki taraftarı olmayan başak ile yarışıyor fb.

Bu dünyada da öbür dünyada da acı çektiğini görmek istiyorum. Hem de haksız yere hakkın yenilerek. Mahkemelere gidip sonuç alama, yaşattıklarını yaşa inşallah.

Sessiz sedasız işini yapacak .Kşmse dillendirmiyor bu itin adını

Bunlara dur diyecek tek bir tane savcı yok mu artık. Adamlar aleni şekilde defalarca maç kazandırdılar malum takıma

Bunlara dur diyecek tek bir tane savcı yok mu artık. Adamlar aleni şekilde defalarca maç kazandırdılar malum takıma
Savcı arkadaşım var fanatik Fenerli o da Ali koç gibi düşünüyor, diğerleri de işten güçten böyle işlere bakmaz bile. Ellerinde binlerce dosya var gidip bir de başına iş açar bunlarla uğraşmaya kalktığında bir bakmışsın tayinin çıkmış.

Bu adamın olduğu bir Fener maçından puan kaybı beklememek lazım.
Mümkün değil.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Savcı arkadaşım var fanatik Fenerli o da Ali koç gibi düşünüyor, diğerleri de işten güçten böyle işlere bakmaz bile. Ellerinde binlerce dosya var gidip bir de başına iş açar bunlarla uğraşmaya kalktığında bir bakmışsın tayinin çıkmış.
Tayininin çıkmasını göze alacak bir gs li savcı yok mu koca ülkede

Geri
Üst Alt