Komisyon peşine düşene kadar alsalar şunu ölürler zaten

Süratinden önce attığı çapraz top hoşuma gitti benim.

Akıllı adam.

Hücuma çıkarken o kadar uzun çapraz pas atmayı her kanat oyuncusu akıl etmez, biraz daha süreyim der.

Oyunu iyi açıyor yani. Merkez orta saha gibi düşündü, Arda da bunları yapardı.

Haklısın ama bu çocuk Allah sakatlık vermesse kaybolup yitecek çocuk değil sol ayaklı olması zaten başlıbaşına avantaj ve boyu kısa olmasına rağmen müthiş süratli dikkat ederseniz adam geçerken hiç zorlanmıyo şu yeteneğiyle bile 1.seviye klüplerde değil ama 2. seviye klüplerde kendine rahatca forma bulur.

Abi ben iyi veya kötü demiyorum sadece hemen uçurmayalım ve bizim lige gelmesin diyorum. Sadece bi benzetme yaptım ki bence doğru... Kendimce sıkıntısını bir üst mesajda dile getirdim. Final yapmasını öğrenmesi gerekiyor ve bu her ne kadar şu an 18 yaşında olsa bile çok zor birşey...

Son düzenleme:
bu gerçek mi acaba

Kartal duruşu ‏@kartaldurusu 25 May
MUZZI OZCAN: "Emre Mor'un Dortmund'la anlaştığı haberleri yalan.Beşiktaş'tan bir yöneticiyle görüşmemiz oldu ancak henüz somut bir şey yok."

Süratinden önce attığı çapraz top hoşuma gitti benim.

Akıllı adam.

Hücuma çıkarken o kadar uzun çapraz pas atmayı her kanat oyuncusu akıl etmez, biraz daha süreyim der.

Oyunu iyi açıyor yani. Merkez orta saha gibi düşündü, Arda da bunları yapardı.

Eleştirirken onu yazmayı unutmuşum o pas mükemmeldi. Bana göre öyle alıp gitmesindense bu tarz işleri yapabiliyor olması çok daha değerli.

Abi ben iyi veya kötü demiyorum sadece hemen uçurmayalım ve bizim lige gelmesin diyorum. Sadece bi benzetme yaptım ki bence doğru... Kendimce sıkıntısını bir üst mesajda dile getirdim. Final yapmasını öğrenmesi gerekiyor ve bu her ne kadar şu an 18 yaşında olsa bile çok zor birşey...

Türkiyeye geleceğini zannetmiyorum eğer dediğin gibi finali iyi yapar ve kendini güçlendirirse zaten dünyanın en iyi 10 futbocusu arasında yer alır 5yıl içinde

bu gerçek mi acaba

Kartal duruşu ‏@kartaldurusu 25 May
MUZZI OZCAN: "Emre Mor'un Dortmund'la anlaştığı haberleri yalan.Beşiktaş'tan bir yöneticiyle görüşmemiz oldu ancak henüz somut bir şey yok."
fanatike konuşmuş güya,yalan

Leverkusen gibi 90 dk presli oynayan takımda banko oynuyor.
Evet biliyoruz. Orda da pek etkili olamıyor maç içinde genelikle zaten.
Duran top be takım savunmasında yardımcı oluyor tabiki. Ama oyun görüşü çok vasat bence. Abartılıyorlar bence hakanı biraz. Kötü değil hata ortalama olarak iyi de diye biliriz de üst seviye oyuncu değil

O neydi öyle bee... Hele o sağ kanattan bindirmesi ve ardından içeri kestiği pas. Harika bir çocuk bu. Türkiye'den kimseye yar etmezler bunu.

Evet biliyoruz. Orda da pek etkili olamıyor maç içinde genelikle zaten.
Duran top be takım savunmasında yardımcı oluyor tabiki. Ama oyun görüşü çok vasat bence. Abartılıyorlar bence hakanı biraz. Kötü değil hata ortalama olarak iyi de diye biliriz de üst seviye oyuncu değil

Bir pozisyonda macta, ikinci yaridaydi. Soldan galiba Caner bombos bindirme yapti, rakipler tamamen uymusken, gidip yine sagaya dogru pas atmasi, sassirtti acikcasi. Yani kafasini hic kaldirmadi.

Mustafa Denizli cok israr etmis, 3 milyona kadar inilmis, ama Uefa sopasi diye alinmamis diyor gözlüklü bir adam Telegolde.

Bir pozisyonda macta, ikinci yaridaydi. Soldan galiba Caner bombos bindirme yapti, rakipler tamamen uymusken, gidip yine sagaya dogru pas atmasi, sassirtti acikcasi. Yani kafasini hic kaldirmadi.
Oyun saha görüşü iyi değil işte maalesef.
Leverkusenda da çok sırıtıyor zaten bu eksikliğinden dolayı. Ortalama Bundesliga oyuncusu işte maç içindeki etkisi. Şut tekniği ve duran top ustalığı olmasa zor olurdu işi açıkçası ama o konuda elit seviyede gerçekten

Hazır adam dediğin 18 yaşında çocuk

Şükrü cidden bazen neyi zorladığını anlamıyorum. Adamın yaşının 18 olduğunun farkındayım da Terim mi geliştirdi bu adamı demek istiyorum. Danimarka'da adamı keşfetmişler, geliştirmişler Terim de hazır adamı aldı oynatıyor. Neye iitiraz ediyorsun anlamadım? 4 günlük kampta mı Emre'yi bu hale getirdi Terim?

Donk'a 2.5 m € verene kadar aldırsaymış o zaman.

Çok ısrar etmiş de alınmamış. Biz de yedik.

Geri
Üst Alt