- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Komisyon peşine düşene kadar alsalar şunu ölürler zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Speed dribbling TraitSüratli değil sadece. Topla muthiş hızlı ve kıvrak. Topu ayağında çok yakın tutarak ilerliyor hızlı şekilde.
yalnız biz bu tarz kadroyla şampiyonlar liginde başarılı da olabiliriz : )Emre, Sinan, Bruma, Podolski kanatları lig için yeterince fazla olur. Adam gibi bir forvet, bir orta saha, 2 stoperle ligi götürebiliriz.
Haklısın ama bu çocuk Allah sakatlık vermesse kaybolup yitecek çocuk değil sol ayaklı olması zaten başlıbaşına avantaj ve boyu kısa olmasına rağmen müthiş süratli dikkat ederseniz adam geçerken hiç zorlanmıyo şu yeteneğiyle bile 1.seviye klüplerde değil ama 2. seviye klüplerde kendine rahatca forma bulur.
Calhanoglu duran toplarda sadece üst yetenek oyuncu bence.
Takım oyununda çok vasat düz kalıyor.
Süratinden önce attığı çapraz top hoşuma gitti benim.
Akıllı adam.
Hücuma çıkarken o kadar uzun çapraz pas atmayı her kanat oyuncusu akıl etmez, biraz daha süreyim der.
Oyunu iyi açıyor yani. Merkez orta saha gibi düşündü, Arda da bunları yapardı.
Abi ben iyi veya kötü demiyorum sadece hemen uçurmayalım ve bizim lige gelmesin diyorum. Sadece bi benzetme yaptım ki bence doğru... Kendimce sıkıntısını bir üst mesajda dile getirdim. Final yapmasını öğrenmesi gerekiyor ve bu her ne kadar şu an 18 yaşında olsa bile çok zor birşey...
Türkiyeye geleceğini zannetmiyorum eğer dediğin gibi finali iyi yapar ve kendini güçlendirirse zaten dünyanın en iyi 10 futbocusu arasında yer alır 5yıl içinde
fanatike konuşmuş güya,yalanbu gerçek mi acaba
Kartal duruşu @kartaldurusu 25 May
MUZZI OZCAN: "Emre Mor'un Dortmund'la anlaştığı haberleri yalan.Beşiktaş'tan bir yöneticiyle görüşmemiz oldu ancak henüz somut bir şey yok."
Evet biliyoruz. Orda da pek etkili olamıyor maç içinde genelikle zaten.Leverkusen gibi 90 dk presli oynayan takımda banko oynuyor.
Evet biliyoruz. Orda da pek etkili olamıyor maç içinde genelikle zaten.
Duran top be takım savunmasında yardımcı oluyor tabiki. Ama oyun görüşü çok vasat bence. Abartılıyorlar bence hakanı biraz. Kötü değil hata ortalama olarak iyi de diye biliriz de üst seviye oyuncu değil
Oyun saha görüşü iyi değil işte maalesef.Bir pozisyonda macta, ikinci yaridaydi. Soldan galiba Caner bombos bindirme yapti, rakipler tamamen uymusken, gidip yine sagaya dogru pas atmasi, sassirtti acikcasi. Yani kafasini hic kaldirmadi.
Mustafa Denizli cok israr etmis, 3 milyona kadar inilmis, ama Uefa sopasi diye alinmamis diyor gözlüklü bir adam Telegolde.
Hazır adam dediğin 18 yaşında çocuk
ama donk alınmış![]()