Hocanın kenardan verdiği destek muazzamdı. Yayına sesi geldi duyan oldu mu?

Emre böyle çekingen çekingen topu sürüyordu hoca bağırdı "Yürüü Yürüüüüüüü" diye çocuk sonra bi patladı kimse tutmadı :D

Cjpq7UYUoAI-flw.jpg

Terim hoca hariç kimse almazdı türkiye'den milli takıma emreyi.
Ve ayrıca cezaret de pompaladigini emreye maç içinde resmen duyuldu...

Yürüüüü diye bağırdığını ve orda tak tak adamları geçtiğini gördük. Sonrası açıldı zaten güven konusunda

3m vermemis su adama ha? Helal olsun valla yine kacan balik buyuk olacak :) insallah turkiyeye gelmez bu cocuk almanyaya filan gitse keske

Olay zaten karşılıklı güven aşılama meselesi. Fatih Hoca ve hatta Şenol Güneş bunu en iyi yapan adamlar ve bu yüzden çok özeller.

Bence türkiyeye gelmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim hoca hariç kimse almazdı türkiye'den milli takıma emreyi.
Ve ayrıca cezaret de pompaladigini emreye maç içinde resmen duyuldu...

Yürüüüü diye bağırdığını ve orda tak tak adamları geçtiğini gördük. Sonrası açıldı zaten güven konusunda

18 yasinda, fizik olarak 13 yasindaki cocuga benziyor ancak. Bu cocuk uzun süredir sikot edildi, 1-2 sene gec kalsak, Danimarka icin oynuyor olabilirdi bile. Danirmarka gibi ligleri, genel olarak hic profesyonel mac bile yapamayan, Türk "Ibrahimovic"lerden taniyoruz. Yani yetenek kaynayan, cikaran bir lig degil.

Herhangi baska TD olsa, muhtemelen Emre Mor´un Euro´da oynama ihtimali dahi tartisma konusu olmazdi. Sanki avrupadaki teknik direktörler, bizzat gidip oyunculari yillarca alt yapidan yetistirip, sonra seciyorlar milli takima. Yetistirenler, yetistiriyor, yukaridan da secmek düsüyor.

Fatih hoca seneye bize gelecekse, emre mor da gelsin..yok gelmeyecekse fatih hoca bence almanya da dortmunda gitsin onlarda ilgileniyormus..Türkiyede 2 mac kötü oynasin hemen tefe koyacak cok bilmis taraftar gruplari var....

Olay zaten karşılıklı güven aşılama meselesi. Fatih Hoca ve hatta Şenol Güneş bunu en iyi yapan adamlar ve bu yüzden çok özeller.
Fatih hoca dönemi bruma ve italyan hıyarlar dönemi brumanın farkıda biraz buydu tabi sakatlığında etkisi var ama bence en büyük sorun özgüven bruma da hoca umarım dönerde bruma ve sinan heba olmaz

Şükrü cidden bazen neyi zorladığını anlamıyorum. Adamın yaşının 18 olduğunun farkındayım da Terim mi geliştirdi bu adamı demek istiyorum. Danimarka'da adamı keşfetmişler, geliştirmişler Terim de hazır adamı aldı oynatıyor. Neye iitiraz ediyorsun anlamadım? 4 günlük kampta mı Emre'yi bu hale getirdi Terim?

Ben Emreyi Terim geliştirdi demiyorum Ömer, hazır adam lafına katılmadığımı belirtmek istedim. Yani sanki 25-30 yaşlarında olan bir futbolcudan bahsediyoruz

Çocuk daha 18, kariyeri yeni başladı. Terim bir sürü kanat oyuncusu varken Emre Morı oynaması takdir edilmesi lazım bence. Bak mesela kayırdığı Töreyi bile oynatmayip Emre'yi oynattı

Umarım buralara uğramaz. Tam bizim taraftarların ıslıklamak için beklediği futbolcu. Valla dedikleri kadar varmış, maşallah.

18 yasinda, fizik olarak 13 yasindaki cocuga benziyor ancak. Bu cocuk uzun süredir sikot edildi, 1-2 sene gec kalsak, Danimarka icin oynuyor olabilirdi bile. Danirmarka gibi ligleri, genel olarak hic profesyonel mac bile yapamayan, Türk "Ibrahimovic"lerden taniyoruz. Yani yetenek kaynayan, cikaran bir lig degil.

Herhangi baska TD olsa, muhtemelen Emre Mor´un Euro´da oynama ihtimali dahi tartisma konusu olmazdi. Sanki avrupadaki teknik direktörler, bizzat gidip oyunculari yillarca alt yapidan yetistirip, sonra seciyorlar milli takima. Yetistirenler, yetistiriyor, yukaridan da secmek düsüyor.
Boyu 1.68. Fiziği yanıltıcı gele bilir bize. Danimarkada oynaya biliyorsa fizik olarak okadar kötü olamaz herhalde.
Fizike dayalı lig oralar genelikle.

Yıldız olacak adam anında belli ediyor kendini.

Fatih hoca dönemi bruma ve italyan hıyarlar dönemi brumanın farkıda biraz buydu tabi sakatlığında etkisi var ama bence en büyük sorun özgüven bruma da hoca umarım dönerde bruma ve sinan heba olmaz

Açıkcası ben bu saatten sonra Bruma'dan pek ümitli değilim ama inşallah yanıltır beni. Hoca çok acayip bir adam.

Geçen yaz çalıştığım iş yerinden bir reklam işi için Riva'da ki Milli takım kampına gönderildim. Bende öyle pek yırtık bir tip değilim biraz çekinirim böyle üst kademe görüşmelerden. Neyse gittik tam sıkıntılı dönemler Letonya maçı öncesi... Girdim kampa işleri hallettim falan sonra görevli arkadaşa dedim oyuncularla bir fotoğraf falan çektirebilir miyim? Kabul etmedi tabi ama herkes orada yani :D Benim içim gidiyor nasıl buraya kadar gelirim de Arda ile bir fotom olmaz falan diye...

Neyse tam o sırada hoca fark etmiş geldi elimi sıktı merhabalaştık işleri sordu bende açıkladım falan sonra dedi bizden bir isteğin var mı? O an işte çok farklı birşey yani anlatmak çok zor... Bir fotomuz olsun yeter hocam dedim zaten ben senin neye kıvrandığını anladım dedi :D Bunu neden anlattım yani Hoca çok farklı bir adam dışarıdan böyle sert bir adam gibi duruyor ama durum çok zıt kameralar olmadığı zaman... Orada bana bunları söylemesi falan baya hoşuma gitti ve ben rüyada gibiyken uyandım bir anda. Dedim lan bu oyuncularda benim gibi insan ne çekiniyorsam dal aralarına çektir fotoğrafı nedir yani :D

Beni bile öyle gaza getirdiğine göre sahaya çıkan oyunculara verdiği güvenle neler yapılmaz ki...

Son düzenleme:
Boyu 1.68. Fiziği yanıltıcı gele bilir bize. Danimarkada oynaya biliyorsa fizik olarak okadar kötü olamaz herhalde.
Fizike dayalı lig oralar genelikle.

Güc konusu ayri, balance cok iyi cocukta. Ama vücudu daha inanilmaz ince. Potansiyal var ama... Bir videoyu göstermistim bir kac hafta önce, öküz gibi bir rakibin müdahalesine ragmen yikilmiyordu. Kas ve adele yapisi, oturunca, durdurulumaz bu cocuk.

Açıkcası ben bu saatten sonra Bruma'dan pek ümitli değilim ama inşallah yanıltır beni. Hoca çok acayip bir adam.

Geçen yaz çalıştığım iş yerinden bir reklam işi için Riva'da ki Milli takım kampına gönderildim. Bende öyle pek yırtık bir tip değilim biraz çekinirim böyle üst kademe görüşmelerden. Neyse gittik tam sıkıntılı dönemler Letonya maçı öncesi... Girdim kampa işleri hallettim falan sonra görevli arkadaşa dedim oyuncularla bir fotoğraf falan çektirebilir miyim? Kabul etmedi tabi ama herkes orada yani :D Benim içim gidiyor nasıl buraya kadar gelirim de Arda ile bir fotom olmaz falan diye...

Neyse tam o sırada hoca fark etmiş geldi elimi sıktı merabalaştık işleri sordu bende açıkladım falan sonra dedi bizden bir isteğin var mı o an işte çok farklı birşey yani anlatmak çok zor... Bir fotomuz olsun yeter hocam dedim zaten ben senin neye kıvrandığını anladım dedi :D Bunu neden anlattım yani Hoca çok farklı bir adam dışarıdan böyle sert bir adam gibi duruyor ama durum çok zıt kameralar olmadığı zaman... Orada bana bunları söylemesi falan baya hoşuma gitti ve ben rüyada gibiyken uyandım bir anda. Dedim lan bu oyuncularda benim gibi insan ne çekiniyorsam dal aralarına çektir fotoğrafı nedir yani :D
Reys neler yaşamışsın ya yerinde olmak isterdim fatih hocam gibi bir karakter, insan yüzyılda bir gelir ancak. :)

Reys neler yaşamışsın ya yerinde olmak isterdim fatih hocam gibi bir karakter, insan yüzyılda bir gelir ancak. :)

Abi sorma çok acayip bir gündü bir hafta kendime gelemedim. Fakat kampa girdim ilk gördüğüm adam Olcay Şahan ve adam çıplak boxerla koridorlarda dolanıyor saç sakal uzun dönemi o zaman :D Ben ufak çaplı bir şok yaşadım bi süre kendime gelemedim.

Geri
Üst Alt