Açıkcası ben bu saatten sonra Bruma'dan pek ümitli değilim ama inşallah yanıltır beni. Hoca çok acayip bir adam.
Geçen yaz çalıştığım iş yerinden bir reklam işi için Riva'da ki Milli takım kampına gönderildim. Bende öyle pek yırtık bir tip değilim biraz çekinirim böyle üst kademe görüşmelerden. Neyse gittik tam sıkıntılı dönemler Letonya maçı öncesi... Girdim kampa işleri hallettim falan sonra görevli arkadaşa dedim oyuncularla bir fotoğraf falan çektirebilir miyim? Kabul etmedi tabi ama herkes orada yani

Benim içim gidiyor nasıl buraya kadar gelirim de Arda ile bir fotom olmaz falan diye...
Neyse tam o sırada hoca fark etmiş geldi elimi sıktı merabalaştık işleri sordu bende açıkladım falan sonra dedi bizden bir isteğin var mı o an işte çok farklı birşey yani anlatmak çok zor... Bir fotomuz olsun yeter hocam dedim zaten ben senin neye kıvrandığını anladım dedi

Bunu neden anlattım yani Hoca çok farklı bir adam dışarıdan böyle sert bir adam gibi duruyor ama durum çok zıt kameralar olmadığı zaman... Orada bana bunları söylemesi falan baya hoşuma gitti ve ben rüyada gibiyken uyandım bir anda. Dedim lan bu oyuncularda benim gibi insan ne çekiniyorsam dal aralarına çektir fotoğrafı nedir yani