Devre arasında 8 milyon EU'ya alamadığımız adam.
Türkiye'ye yolu düşmez. En azından kariyeri dibe vurmadıkça. Muhtemelen bir İspanyol ya da Alman kulübüne transfer olur.
Attığı çalımları skora etki edecek şekilde sonlandırabilirse içinden Messi, Neymar çıkabilir çocuğun.

Bence bu cocuk siradisi yetenek. Kendini bu sekilde belli edenler cok iyi yerlere gelmeli ilerki yillar dogru egitim görürse.

Bu yüzden de yolu Türkiye'ye düsmemeli, yoksa kaybolup gitme ihtimali epey artar. Dortmund haberleri ne kadar dogru bilmiyorum ama Dortmund muhtesem olur kendi acisindan.

Aklı varsa İngiltere veya Almanya ligine gider. Türkiye kısmını mümkünse sadece Milli Takım için kullansın ligden uzak dursun

..............Sinan
Bruma................Emre

Dehset verici bir hucum hatti olurdu stoperlere cim optururdu.. keske hodjam gelsede bu guzelligi yapsa bize.

çok özel yetenek ve inanılmaz süratli sadece süratte değil hızlanma patlamasıda mükemmel gelmesin Türkiye'ye felan gerekli gelişimi sağlarsa 1.sınıf kategoriye girer dünyada

Terim geliştirmemiş olabilir, ama Danimarka gibi kıytırık sayılabilecek bi ligde oynayan ve henüz 18 yaşında olan bi oyuncuyu da herkes A Milli Takım'a çağırmaz. Çocuğa sadece takıma çağırarak katkı sağladı, bu maç sayesinde de katkısı arttı.

Dün akşam canlı izleme fırsatım oldu . adama 3 kişi giriyor, adam çalım atıp çıkıyor. Bence alınası bir parça . hele o pozisyonu gol olsa süper olurdu.

ilk keşfeden kulüp galatasaray olmasına rağmen kadroya katılamayan oyuncu.

emre mor, galatasaray scout ekibinin gurbetçi taraması esnasında tesadüfen henüz ilk maçında keşfediliyor. hemen 'acil' koduyla tüm ekip izliyor ve en kısa sürede yönetime iletiliyor. yönetimdeki karar alıcılar da beğenince nordjaelleand kulübüyle temasa geçiliyor. danimarka ekibi emre'nin gelecek planlarında olduğunu ve görüşmek istemediklerini söylüyor. galatasaray, 1, 3, 5 derken gözü karartıp 8 milyon euro'ya kadar teklifi yükseltiyor ama altın yumurtlayacak tavuğu fark eden nordsjaelland da kendisi açısından doğru bir karar veriyor ve oyuncusunu tutuyor.

emre şu anda euro 2016'ya gitmeye aday 18 yaşında bir süper yıldız adayı, dortmund ve arsenal çok ciddi şekilde takipte. kulübün transfermarkt değerine bakmak adamların 30 iq'ya sahip olduğu anlamına gelmiyor, daha fazlasını kazanacağını düşünürseniz gerekirse 30 milyon euro'yu bile reddedebilirsiniz. futbolda bu var, galatasaray'ın da diğer birçok transfer operasyonunun aksine burada bir hatası yok.

not: bunu bugün iyi oynadı diye söylediğimi düşünmeyin, sabah a spor'da bu operasyonu birebir anlattım, "mesut özil'den beri gelen en iyi gurbetçi" olarak gördüğümü de söyledim.

Uğur Karakullukçu böyle demiş hakkında. yapacak bir şey yok. kaçan balık büyük olur...

Gece maçın son 20dk sına denk geldim topla bihayli fazla hızlı. Bir an önce alınmasını isterim. ve 18 yaşında bu cocuk.
Müthiş yetenek var bence, kullanmasını bilir fazla da calısırsa ismini 1 numaraya yazdırır Türk futbolunda.

Valla Yasin gibi başsız tavukları izleyeceğimize bunu izleyelim.

Dortmund almadan biz alalım

Adam 8 milyon euroyu red ettiler diyor nasıl alacaksın gavatlar piyasayı kızıştırmaya çalışıyorlar. Şampiyonada oynayıp azıcık sivrilirse çocuğa yazık edecek ac gözlü kulübü

Adam 8 milyon euroyu red ettiler diyor nasıl alacaksın gavatlar piyasayı kızıştırmaya çalışıyorlar. Şampiyonada oynayıp azıcık sivrilirse çocuğa yazık edecek ac gözlü kulübü
Hikaye ya gomez de dünyaları istiyordu güya ne oldu şampiyon yaptı takımı.beşiktaş paramı verdi doğru düzgün.bizde 5m euro lar havada uçuyordu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay anasını bir uyuyakaldık neler yapmış herif maçta... şu adma 3-5 milyon biçenler hayal görmesin nordsjallend 10dan aşağı vermez avanak değiller ya

Töreyide ilk biz istiyorduk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt