CjsuI5qXAAAInP8.jpg

Emre Mor 1 Milyon avro haberlerine gülüyor.
2 verelim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır 8m 10m istiyorlar gibi daha önce kandirdiklari gibi bahaneler bi görüşme yok bu kadar istiyorlar deniyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence öyle ucuza bitecek bir transfer degil Emre transferi. Cocugun daha 2019'a kadar kontrati var, en az 4-5'e gider giderse.

2-3e vermiyolarsa gerek yok zaten 8-10a olmuşunu alırsın hemde çocuğun geleceği varsa yitmemiş olur

Dun 45 dk'da tum takimin yapamadigini yapti... Helal olsun. Tam bir kanat oyuncusu, hizli, dribblingleri muhtesem, dikine oynayan, rakibinin uzerine gidip calim atan, tam ornek alinacak bir kanat oyuncusu, yasin'de mucadele haric hic bir ozellik yok malesef. Umarim bruma ve sinan gumus gelecek sezon sans bulurlar, iyi bir takimda parlayabilirler, cunku ikiside cok yetenekli, hersey teknik direktor'e kalmis. Bu sezon senol gunes'in oguzhan'i, 2 senedir adi duyulmayan gomez'i nasil partlattigini gorduk zaten.

12 milyon euro ya Fransa 2. liginden takım aldı A.Madrid bunlar neden bahsediyor. Bu çocuğa verilecek rakam max 2.5 milyon euro'dur o da yeteneğine yoksa kimse 18 yaşında ne olacağı belli olmayan bir çocuğa bahsedilen rakamları vermez.

Emre Mor daha mac oynamadan, büyük rakamlar dönüyordu ingiliz basininda. Emre´nin verdigi tepkiye bakarsak, elbette ki masada duran tekliflerden haberi vardir diye düsünüyorum. ugur karakullukcu Galatasaray´in teklifinin, kulübü masaya oturtmaya bile yetmedigini yazmisti.

Galatasaraylıymış.almayın bunu da almayın Galatasaraylı kerim frei gibi,tolgay gibi.

Alsalar bari su çocuğu yatirim gibi yatırım olur.
Başına da adam gibi eğitici adamlar şart ama

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 milyon minimum değeri. Altında satılırsa enayilik yapmış olur Danimarka takımı

Nereye alıyoruz yaw

Alacağımız varsa Dursun varken alamayız

Sent from my iPhone using Tapatalk

Turnuva daki en genc 3 oyuncudan biriymis.

Diger ikisi Marcus Rashford ve Renato Sanches.

Ya bu çocuk niye 10 milyon ediyor anlamadım, hiç maçını izlemedim ama topla birlikte hızlı sanırım anladığım kadarıyla da bunu kaç maçta yapmış ne ispatlamışta 10 milyon bile az oluyor ben çok mu şey kaçırdım bir aydınlatın gençler

Ya bu çocuk niye 10 milyon ediyor anlamadım, hiç maçını izlemedim ama topla birlikte hızlı sanırım anladığım kadarıyla da bunu kaç maçta yapmış ne ispatlamışta 10 milyon bile az oluyor ben çok mu şey kaçırdım bir aydınlatın gençler

bruma gibi bisey heralde hipster abi

Geri
Üst Alt