- 26 Kasım 2012
- 186.112
- 260.132
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle hayır. İkisi farklı. Emre topu mıknatıs gibi ayak mesafesinde tutarak hızlı ve kıvrak ilerliyor.Bruma sakatligindan önce, ayni sekilde oynuyordu.
Bruma sakatligindan önce, ayni sekilde oynuyordu.
Kesinlikle hayır. İkisi farklı. Emre topu mıknatıs gibi ayak mesafesinde tutarak hızlı ve kıvrak ilerliyor.
Bruma da bu yok ve olmadı.
Oyun içindeki taktik anlayışı oyun disiplini. Pas tekniği ve oyun görüşü hakkında pek bir şey bilmiyoruz tabiki.
Yaş ve potansiyel olarak 10 milyon euro.
Barça alsın ve geliştirsin bunu 3-4 sene sonra parayla zor alırsın bu tür yetenekleri.
Bruma bukadar iyi değildi topla birlikte hız ve yön değiştirme konusunda.Miknatis halinde topu ayak mesafesinde tutamayan bir oyuncu, sprint halinde nasil 3-4 oyuncu calimlasin ? Bruma´da sprint halinde sürü calim atiyordu, ve bu özelligi sakatlik sonrasinda kaybolmaya basladi.
Emre Mor´un bir kac macini izleme firsatini buldum yerel liginde. Savunma anlayisi, ve son tercihleri sikintili ki, bu 18 yasindaki bir cocuk icin normal birseydi. Onun disinda cok da fazla eksigi yok. Her an 3-4 oyuncunun icinden gecebilir.
emre su an bile 8-9 Milyondan baslar, iyi de bir euro gecirirse belki 20 ye bile gidebilir.
Katılıyorum. Gözlerimiz takımda uzun zamandır böyle akıp giden futbolcu görmediğinden, 3-5 çalım atan oyuncuyu ooop yeni messi diye büyütüyoruz sonra şımartıp patlatıyoruz elimizde. Daha çok zamanı var.
Bruma bukadar iyi değildi topla birlikte hız ve yön değiştirme konusunda.
İyidi evet ama bence emre bir tık daha farklı
Müthiş bir yetenek ama futbolda önemli olan istikrar ve kendini sürekli geliştirmek. Daha çok çalışması lazım. Hemen havaya girmemeli. Çok iyi hatırlıyorum. Sercan Sararer diye bir adam vardı. O da böyle bir anda Milli Takım sayesinde parlamış, adı 3 büyüklerle anılmış, hatta forumda Sercan gelsin başka transfere gerek yok diyen arkadaşlar da vardı o dönem.Sonra ne oldu? Adam birden bire kayboldu gitti. O dönem için adama süper diyenler, 1 yıl sonra leş demeye başladı. Aynı şey Emre'nın da başına gelebilir. Ama umarım öyle olmaz ve uzun yıllar Türk futboluna hizmet eder. Az da olsa hala bir umut var. Belki transfer edebiliriz. Yolu açık olsun.
Halen öyle bruma bence. Bruma yı yok eden mancini dir ve Fatih hocanın kovulması. Ona güven aşılamak gerekir ve doğru eğitim-oynatilinca yine bulur kendisini.Emre Mor biraz daha iyi olabilir, ama unutmayalim ki Bruma´da cok büyük ve özel bir yetenekti, bize gelmeden önce.
Bu arada Bruma ölmüş gibi bahsetmeyelim beyler.Adam hala 21 yaşında.