Emre Mor, Borussia Dortmund'la 5 yıllık sözleşme imzalayacak. (NTV Spor)

Bu dortmund'un transfer politikasi ornek alinmasi lazim. Hem dembele'yi, hemde emre mor'u euro 2016'dan once kaptilar. Tuchel genclere sans veren bir hoca, insallah cok basarili olur ve ordan da daha buyuk takima gider.

Emre, Sinan, Hakan, Enes.

Milli takım 5 yıl içinde bu hücum hattıyla avrupa'da zirveyi zorlarsa sürpriz olur mu?

Müthiş bir jenerasyon yakalandı gibi sonunda.

Umarız yıllar sonra bu potansiyellerin harcandığını değil, gerçekten beklentileri karşıladığını görürüz.

Kulübü neden satti aceba euro öncesi ? bonservis kac ?
16 imis.

Iyi yaptilar bence. O kulup icin iyi para, EURO'da parlama ihtimali hepten bozmasiyla da esit sayilir.

Edit. 9.5mis. O da iyi ama daha fazla koparabilirlerdi sanki.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Kicker sitesinde 9,5 diyor.

Bu da iyi para... Daha bir sezonu bile full oynamamis Danimarka plakali 18 yasinda cocuk icin... Ama 9´a ben euro öncesi vermezdim... Euro´da olur 3-4 gol atsa, bir iki assist yapsa, iki üc dribbling yapsa 25-30 veren bile cikabilirdi bu piyasada.

Çağlar Soyuncü-1996
Emre Mor-1997
Sinan Gümüş-1994
Hakan Çalhanoğlu-1995
Oğuzhan Özyakup-1992

şaka maka baya potansiyel var elimizde kullanabilirsek.

Editledim, gormussundur heral.

Yine de iyi is. Dedigim gibi bozabilirdi de (gerci Dortmund scout ettiyse vardir bildikleri) veya ne bileyim sakatlanabilirdi vs.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Her türlü cok büyük para, o ismini yazamadigim takim icin. Toplam 10 milyona oyuncu satmamislardir simdiye kadar.
Dortmund´un Efsane golcüsü, takimin yardimci kocu. Messi´ye benzetiyordu Emre´yi. Dortmund akilli bir is yapti, Euro2016´dan önce transferi bitirerek. Piyasa artik cok kizisik.

Çağlar Soyuncü-1996
Emre Mor-1997
Sinan Gümüş-1994
Hakan Çalhanoğlu-1995
Oğuzhan Özyakup-1992

şaka maka baya potansiyel var elimizde kullanabilirsek.
Çağlar hariç hiçbirinin Türkiye'de yetişmemiş olması da kafa yorulması gereken bi mesele.

Bu da iyi para... Daha bir sezonu bile full oynamamis Danimarka plakali 18 yasinda cocuk icin... Ama 9´a ben euro öncesi vermezdim... Euro´da olur 3-4 gol atsa, bir iki assist yapsa, iki üc dribbling yapsa 25-30 veren bile cikabilirdi bu piyasada.

Dogru tabi ama tam tersinin olma ihtimali de var. Yani cok kötü performans da sergileyebilirdi bilemeyiz.

Ben olsam ben de simdi satardim o paralara acikcasi.

CkxGyCzUUAAVq14.jpg

CkxGyvNUUAAlpMA.jpg

Geri
Üst Alt