Emre Mor'u İfşa Eden Merve Taşkın, Beşiktaş'ın Galibiyeti Sonrası Amuda Kalktı!

Ulan emre içinde biraz gurur varsa şuna ve diğerlerine gereken dersi sahada verirsin.
Sonra hepsi tutuklari takımın formasını giyip sana koşar.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

bizim kızlar da amma basit. ben bunun seviyesinde futbolcu olsam türkiyedeki hiç bir kıza selam dahi vermezdim.

emreye kızmaya pek lüzum görmedim. bu konumda olan genç topçular popçular zaten boş durmuyorlar. ifşa edilmedikleri sürece gündem olmuyorlar bu tip konularda. emrenin tek eleştirilecek yanı, ucuz birine yazmış olması.

benim yine hala ümidim var bundan. seriye de emreye de kızıyorum ama ikisi de istikrarlı süre almıyorlar. adamların maç eksiği var her maç 80. dkda giren adamdan verim alamayız.

begeni alabilmek icin götünü paylasan bir merve iste fazla anlam yüklememek lazim.

Aslinda salak ama firsatlari iyi kullaniyor. 2-5 sene sonra zengin biriyle evlenir ve hayatina kurtarir, butun amaci zaten bu. 10 sene once falan bizim turkiyede koyumuzden 20 dakika uzakta kaliyordu, ucuz kira dairelerde. Twitter'de got acmaya basladi, ordan yurudu.

Aslinda salak ama firsatlari iyi kullaniyor. 2-5 sene sonra zengin biriyle evlenir ve hayatina kurtarir, butun amaci zaten bu. 10 sene once falan bizim turkiyede koyumuzden 20 dakika uzakta kaliyordu, ucuz kira dairelerde. Twitter'de got acmaya basladi, ordan yurudu.
Şimdi bütün forumun aklındaki soruya cevap.
Sapladın mı, saplamadın mı?

Geri
Üst Alt