- 27 Ocak 2010
- 140.466
- 107.028
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erman Yaşar:”2030’da Galatasaray hocası olacak bana göre Emre Özcan.”
Geyik o muhabbet yavErman Yaşar:”2030’da Galatasaray hocası olacak bana göre Emre Özcan.”
Erman reisin goygoyuna gülmeme işiErman Yaşar:”2030’da Galatasaray hocası olacak bana göre Emre Özcan.”
Erman Yaşar:”2030’da Galatasaray hocası olacak bana göre Emre Özcan.”
Saran çalışanı tabi ki kötüleyecek sonra maaş alamazbu da zirvalamis dün gece
karalavukcu gibi rezalet flan diyerekten
fb ye toz kondurmaz
Kendisinin iyi bir yorumcu olduğunu düşünüp dinlediğim günler aklıma geliyor... :crushed:
Ya ben maldım ve anlamıyordum, ya da bunun yorumlarına bir şey oldu.Sidikinin mentalinin her tarafı iyi olsa nolur. Düz topçu herif

Fenerli herifin futboldan anladığını sanman senin yatan öbür. Buna Malik diyebilirsin saflık diyebilirsin. Bunu gördüğüm an hiç dinlemiyorum. Çünkü fenerlide akıl aramamYa ben maldım ve anlamıyordum, ya da bunun yorumlarına bir şey oldu.![]()
Emre Özcan'dan bahsediyorsanız, kendisi Galatasaray taraftarı.Fenerli herifin futboldan anladığını sanman senin yatan öbür. Buna Malik diyebilirsin saflık diyebilirsin. Bunu gördüğüm an hiç dinlemiyorum. Çünkü fenerlide akıl aramam
Kolpadan GSlı gibi takılıyor. Yeme bunları Aras kargomEmre Özcan'dan bahsediyorsanız, kendisi Galatasaray taraftarı.
Emre Özcan'dan bahsediyorsanız, kendisi Galatasaray taraftarı.