Emre Taşdemir Resmen Galatasaray'da

Yav sakat makat onu geçtim ben bu adamı sapasağlamkende beğenmiyordum. Çok yavaş ve yumışak, fiziği zayıf. Şuna verilrecek şanstan dolayı altyapıdaki gençler daha az süre alacak ona üzülüyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nago yokken bizi idare etmesi için alındı galiba umarım düşük bir maaş vermişizdir idarelik bir transfer olacağından yeşil ışık yakılabilir

Hayırlı uğurlu olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatlanmadan önce iyi çıkış yapmıştı. Bolu maçında oynar muhtemelen görürüz ne durumda

Sadece almakla olmaz 6.5 senelik filan da sözleşme yapılsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çöplere çöp,
Sakatlara sakat,
Vitamissizlere vitaminsiz eklemeye devam.
Rezilller sizi

Bu Transferden Haksız şekilde Parayı kim götürdüyse çoluk çocuğun dan çıksın.

ya ne ağladınız be

yıllık maaşına bakıp sallarsınız bekleyin bi maaşı sözleşmesi açıklansın. muğdat gibi sözleşmesi olur 1+1 yıllık felan
Sezon sonu bu Muğdat denen ve futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan elemandan kurtuluyoruz o halde.
Bu kadar olağanüstü dandik bir adamı Galatasaray’a nasıl aldılar?Bir de buna para verdiler.
İnanılmaz bir olay.

Aklıma hep Terim'in 2. döneminde solda oynayabilen, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Ergün Pembe, Murat Erdoğan ve adı şu an aklıma gelmeyen bir de yabancı varken yapılan emekliliği gelmiş Abdullah Ercan transferi yıllardır aklımdan çıkmıyor.

Çöplere çöp,
Sakatlara sakat,
Vitamissizlere vitaminsiz eklemeye devam.
Rezilller sizi

Bu Transferden Haksız şekilde Parayı kim götürdüyse çoluk çocuğun dan çıksın.

Profesyonel futbolcu Emre Taşdemir ile 2018-2019 ve 2019-2020 futbol sezonları için anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

yıllık maaşını bilen var mı garanti parayı düşük tutup oynayacağı maç başına ücreti yüksek tutmak gerekir

Artık korkudan açıklamıyoruz fiyatları sanırım.

Terim yapiyorsa vardir bir bildigi.

Tamam da forvet?

En az iki forvet lazım biri A sınıf olmak zorunda. Belhanda'yı satmayı mı bekliyor bunlar anlamadım ki. . .

Galatasaraydaki seffaflıkta kalmamış artık şahane

Hayırlı olmasına olsun da bu adamın tek bir maça çıkacağını düşünmeyen bir tek ben miyim

Geri
Üst Alt