Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Galatasarayda işlerin iyi gitmesi için kulüp önce Ahbap çavuş ilişkisinden kurtulmalı...

Maşşallah Devlet misali her gelen kadrolaşıyor. İşini iyi yapana değil iyi yalakalık yapana görevler veriliyor.

Bu adamda bunların en başında geliyor...

5 para etmez fason bir adam . Üstüne üstlük birde ekibi de varmış.

Yattıkları yerden ayda en az 50 milyar alıyorlardır ki ayıpdır.

yıllardır GS da daha kazandırdıgı 1 tane adam göremedim...

Şu an şu saat bana yada şu forumdan birine sorsa 3-5m arası adı fazla duyulmamış 10 transfer yapsak en az 3-4 ünü tuttururuz ki en kötümserimi konusuyorum .
Bu adamın transferleri resmen 50 ye sıfır falan var mı 1 tane valla uğrasıyorum ugrasıyorum hatırlayamıyorum...

Bunlarin ne ise yaradigini bana biri soyleyebilir mi?Bu zamana kadar bize hangi oyuncu getirdi bu.Ulan ben olsam utanirim ulan o kadar kuluptesin 1 oyuncu kazandiramadin.İnsanda biraz utanma olur ne bu ahlaksizlik.

Yanlisin var...

Gurbetci havuzu o kadar genis ki, scout olmadan nasil bulacan ve getirecen?

Ama bizimkinler gerizekali, Türk pasaportu olmayan Adil Endogan, Izzet Hajrovic bulup getirir o baska.

Yada 10 milyonluk Bruma transferini över...
Yetenekli gurbetçinin burayı tercih etme şansı çok düşük.

Böyle bir sınırlama oyuncu pazarını daraltır.

Scouting bu şartlarda tam randıman veremez.

Ha ben Emre Utkucan başarılıdır yada değildir kısmında değilim.
Benim demek istediğim bu işlerin hakkını vermek için böyle aptalca engellerin olmaması gerekir.

Yetenekli gurbetçinin burayı tercih etme şansı çok düşük.

Böyle bir sınırlama oyuncu pazarını daraltır.

Scouting bu şartlarda tam randıman veremez.

Ha ben Emre Utkucan başarılıdır yada değildir kısmında değilim.
Benim demek istediğim bu işlerin hakkını vermek için böyle aptalca engellerin olmaması gerekir.

Seni anliyorum ama yinede bu irkci yabanci sinirina ragmen scout ekibimiz akilli ve basarili olsa cok faydasini görürüz.

Gurbetci diyince senin aklina herhalde direk almanya geliyor, ama bunun Isvicre Belcika Hollanda Avusturya Danimarka Isvec Norvej i var.

Seni anliyorum ama yinede bu irkci yabanci sinirina ragmen scout ekibimiz akilli ve basarili olsa cok faydasini görürüz.

Gurbetci diyince senin aklina herhalde direk almanya geliyor, ama bunun Isvicre Belcika Hollanda Avusturya Danimarka Isvec Norvej i var.
En yoğun Almanya'dan çıkıyor tabii ama sadece aklıma orası gelmiyor.
Her ülkeden bulunabilir tabii.
Ama dediğim gibi yetenekli bir oyuncu buraya emeklilik ikramiyesi gözüyle bakıyor.
Genelde buraya gelen gurbetçiler ya başka şansları olmadığı için ya da kariyerinin son dönemi olduğu için geliyorlar.

Çok üst düzey yetenekleri olmayan Tarık Çamdal bile röportajında ''hayatımın bu döneminde Türkiye'ye gelme gibi bir düşüncem yoktu. Olaylar böyle gelişti'' gibisinden bir açıklama yapmıştı.

Çok potansiyelli olan oyuncular neler düşünüyordur kim bilir.

Şuan scout ekibimiz başarılı diyemeyiz tabii ki ama saçma bir sınırlamanın olmadığı bir ortam da daha adil bir yargıya varabiliriz bence.

En yoğun Almanya'dan çıkıyor tabii ama sadece aklıma orası gelmiyor.
Her ülkeden bulunabilir tabii.
Ama dediğim gibi yetenekli bir oyuncu buraya emeklilik ikramiyesi gözüyle bakıyor.
Genelde buraya gelen gurbetçiler ya başka şansları olmadığı için ya da kariyerinin son dönemi olduğu için geliyorlar.

Çok üst düzey yetenekleri olmayan Tarık Çamdal bile röportajında ''hayatımın bu döneminde Türkiye'ye gelme gibi bir düşüncem yoktu. Olaylar böyle gelişti'' gibisinden bir açıklama yapmıştı.

Çok potansiyelli olan oyuncular neler düşünüyordur kim bilir.

Şuan scout ekibimiz başarılı diyemeyiz tabii ki ama saçma bir sınırlamanın olmadığı bir ortam da daha adil bir yargıya varabiliriz bence.

Birbirimizi ikna etmemiz mümkün degil :)

Neyse yurt disini bos verelim, Türkiye siniri icinden hangi faydali oyuncu buldular bu gereksizler? Ya tam zarar bunlar!!

Birbirimizi ikna etmemiz mümkün degil :)

Neyse yurt disini bos verelim, Türkiye siniri icinden hangi faydali oyuncu buldular bu gereksizler? Ya tam zarar bunlar!!
Türkiye sınırı içerisinde oyuncu yetişmiyor ki :D

Bir tek Arda çıktı.
Senelerdir altyapıdan gelen doğru dürüst oyuncu yok :)

Şuanki düzende scouting boş iş.
Dünyanın en iyi ekibi de olsa bu ırkçı sınırlama varken yararlı olamaz.

Türkiye sınırı içerisinde oyuncu yetişmiyor ki :D

Bir tek Arda çıktı.
Senelerdir altyapıdan gelen doğru dürüst oyuncu yok :)

Şuanki düzende scouting boş iş.
Dünyanın en iyi ekibi de olsa bu ırkçı sınırlama varken yararlı olamaz.

Kardesim biz ayni fikire bu konuda da varamayacagiz :D

Neyseki bir ortak fikrimiz var: mevcut Emre Utkucan ve ekibi gereksiz oldugu :D Ne kadar da sebeplerimiz farkli olsada

gitte fransadaki turklere bak

haril haril oyuncu yetisiyo o ulkede, git biraz bak allahini seviyosan

Devre arasinda bir ise yarasin ve Afrika'dan X bir forvet alsin, para yok, bi tane yetenekli zenci alsin bi zahmet.
Cok mu zor Afrika'dan genc bir 1,90'lik hizli forvet almak?

Bu adamın dediğini yapan yönetim ya da sistem var mı ki adamı elestiriyorsunuz

Dinlemiyeceklerse niye para veriyolar?

Kovsunlar o zaman!?
İste zaten sistemli bir yapılanma olsa bunları konusmazdik.en yakin ve basit örneği..hayrovici başkanın arkadaşı aldırıyor bu bir hata aldığın adamın parasını zamanin da odeme elden kacir bu daha büyük hata.o yüzden bu adamlara kizmayin balık bastan kokar

İste zaten sistemli bir yapılanma olsa bunları konusmazdik.en yakin ve basit örneği..hayrovici başkanın arkadaşı aldırıyor bu bir hata aldığın adamın parasını zamanin da odeme elden kacir bu daha büyük hata.o yüzden bu adamlara kizmayin balık bastan kokar

Emre Utkucan'in baskanin bir arkadasinin tavsiyesi ile alinmadigi ne malum?

Sistemli bir yapilanma yoksa scout ve ekibine de gerek yok

Adam kendisinden isteneni yapıyor...transfer de soran olursa fikrini söylüyor ve analizlerini veriyor.ama bizde transferler genelde t.direktor,oyuncu menajerleri ve yoneticeler aracılığı ile yapılıyor...olay sadece transfer meselesi değil tüm oyuncuların mac mac analizleri yapılıyor karşı takimin analizleri hatta alt yapıda oyuncuların bile

Adam kendisinden isteneni yapıyor...transfer de soran olursa fikrini söylüyor ve analizlerini veriyor.ama bizde transferler genelde t.direktor,oyuncu menajerleri ve yoneticeler aracılığı ile yapılıyor...olay sadece transfer meselesi değil tüm oyuncuların mac mac analizleri yapılıyor karşı takimin analizleri hatta alt yapıda oyuncuların bile

Ben ciddi ciddi süpelendim simdi

Emre Utkucan senmisin?

Geri
Üst Alt