Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

zaten bu adami ciddiye alan yok, bir tane önerdigi adami dahi almamislardir, ben scout olsam biz burda borumuyuz kardesim, madem önerdigim adamlari almiyorsaniz ben gidiyorum derdi.

Eger bu gercekse, bu herifin ne kadar yetersiz biri oldugunu gösterir.

CAKQldmU8AEzZct.jpg
fake kokuyor , ayrıca iyi bir kaleci değil mükemmel bir kaleci diyerek çamura yatabilir ;)

Fake olabilir o twit ama tabi bizim bu tür başarısız adamlarla yola devam etmemiz çok saçma. Tamam güzel bir insan olabilir ama net başarısız.

Babası kulübün kodamanlarından biri diye adam hala görevde!! Yeminle bu adam FM'den oyuncu bakıyor.scout'luk yapacak adamın antrenörlük kariyeri olması lazım benim bildiğim bu herif bizden önce TV de iddia programı sunuyordu.

Kupon tutturduğunu da hiç görmedik. İnsan o kadar yılda şansa bala bir tane tutturur be.

Babası kulübün kodamanlarından biri diye adam hala görevde!! Yeminle bu adam FM'den oyuncu bakıyor.scout'luk yapacak adamın antrenörlük kariyeri olması lazım benim bildiğim bu herif bizden önce TV de iddia programı sunuyordu.

İddaa programı sunuyordu, ancak tutturduğunu görmedim. :D Bir kere aklına uyup oynamıştım sonra sövmüştüm biraz. :D
FM oynuyordu galiba, bir röportajında okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.

aynısını yazacaktım .bende fm den oyuncu bulduğunu düşünüyorum :D

Cavcav ın scout ekibi kim ya bilgisi olan var mı ? Scout denilince aklıma gb geliyor tr de

Kulüpten ayrılmadı mı bu?

utkucanı severim aslında futbolcu bilgisi çok iyi ve bahsettigi genc futbolculardan oluşan scout bilgi deposu gerçekten çok iyi

fakat scout denilen olay pc basında yapılmaz

cavcav 80 yaşında bunak herif alayından iyi devre arası 2 oyuncu aldı takımı resmen vites arttırdı

el kabir denen adamı allah bilir beleşe almıştır

scot abi sampiyon yap bizi

Geri
Üst Alt