- 18 Temmuz 2009
- 80.725
- 225.295
- 5.093
Emre Utkucanla Tarık Çamdal mı ahahahahahahaja yeni yalan ve iftiran da bu muSana cezayı kim verecek şimdi bana hakaret ederken? Yöneticisin diye kuralları çiğneme hakkını kim veriyor?
Ceza alanlar var dedim zaten ama kankaların almıyor cezayı
Kimi tehdit etmişim önce okuduğunu anla sen beni tehdit ettin madem gelip buraya yazıyorsun gerçek adını koyacağım diye
Madem hakikatlerden rahatsız oluyorsun raporlara göre ceza vermekle mükellefsin yöneticiysen yoksa küfürü ve hakareti kaldır forum kurallarından ha zaten yukarıda argo ve küfür kullanıp bir de erkine güvenip hala hakaret filan dediğine göre boşuna yazıyorum
Buradaki kankalarını koruduğun gibi emre utkucan ile tarık çamdalı da koru ama hoca dahil yönetime küfür ettir sıkıntı yok benim adımı tekrar değiştirme raporlara cevap ver bana da bir daha yaz demeyin mention atmayın muhabbetimi çevirmeyin gelip yazmam zaten sansür uyguluyorsunuz yazdırmıyorsunuz tek başıma moderatörler ve cezadan muaf küfürbazlarla mücadele edemem
Yahu sen bu yaşa nasıl geldin bu kalın kafayla valla şaşırıyorum.
Söyle bakayım hangi kankamı korumuşum? Ulan adamın tekine küfür hakaret etmişsin bir ton adam ekran görüntüsünü attı cezamı aç da cevap vereyim diye cezasınu bile açmadım.
Olm ben senin gibi birisi olsam şu an adını soyadını foruma yazamayacak bir formata döndürürdüm, hatta yazdırmazdım bile, ama sendeki kalın kafa bunu algılayamıyor.
Git yalan ve iftiralarını başkalarına yutturmaya çalış, gittiğin her yerden kovuldun bir biz kovmadık sanırım hata ediyoruz.
Ha noldu trabzonspor forumunda kankalarınla dün ts galibiyetini de kutladın mı