Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Para yok ki!

Büyük ihtimal futbolcu satmadan transfer yapamayacağız gibi. Luyindama-diagne ikilisi gider onlardan gelecek parayı muhammed-onyekuru ikilisine vereceğiz.
sozlesmesi biten futbolculardan kaynak aciliyor bosa dusecek olan iyi futbocularda var

yedlin gibi bir adamı aldıran scouttan hiçbir bk olmaz.
Liyundama faciasına girmek istemiyorum.
Bu adamlar hala bu klüpde nasıl görev alabiliyor.

Szalai bizim listeden sızmadı mı ?
Herifler gitti 2 milyona aldı.

Scout ekiplik bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Kimleri önerdiği , kimlerin alınıp-alınamadığı veya kaptırıldığı hakkında kesin bilgim olmadığı için hakkını yemek istemem ancaak.

Şu konu bana antipatik geliyor ;
Kerem gol atar - Emre Utkucan twitter : Keremmm....
Mohammed gol atar - Emre Utkucan twitter : Mohammed....
xxx biri gol atar - Emre Utkucan twitter : xxx....

e abi alınanlardan iş yapanların gollerini üstleniyorsan ben senin hakkını yemeğe korktuğumdan çok laf etmem ama seni eleştirenede çok şaşırmam lafta etmem.

Kimleri önerdiği , kimlerin alınıp-alınamadığı veya kaptırıldığı hakkında kesin bilgim olmadığı için hakkını yemek istemem ancaak.

Şu konu bana antipatik geliyor ;
Kerem gol atar - Emre Utkucan twitter : Keremmm....
Mohammed gol atar - Emre Utkucan twitter : Mohammed....
xxx biri gol atar - Emre Utkucan twitter : xxx....

e abi alınanlardan iş yapanların gollerini üstleniyorsan ben senin hakkını yemeğe korktuğumdan çok laf etmem ama seni eleştirenede çok şaşırmam lafta etmem.

Onları tanımam etmem sozcusu de degilim. Ekipten bir tanıdıgım var o da ayrılan Mustafa Demirtas kendisi de beğendiğim bir şahıstır.(Sadece medyadan tanırım sizler gibi)
Kimse transferlerin tamamının başarılı olacağı garantisini vermiyor ki zaten. Onlarda vermiyor yazılarını okursan. Öyle bir scout ekibi de yok zaten dünyada ki bizde olsun. %80 - 90 bile büyük başarı sayılır.

Onları tanımam etmem sozcusu de degilim. Ekipten bir tanıdıgım var o da ayrılan Mustafa Demirtas kendisi de beğendiğim bir şahıstır.(Sadece medyadan tanırım sizler gibi)
Kimse transferlerin tamamının başarılı olacağı garantisini vermiyor ki zaten. Onlarda vermiyor yazılarını okursan. Öyle bir scout ekibi de yok zaten dünyada ki bizde olsun. %80 - 90 bile büyük başarı sayılır.

Bizde olmuyor genelde ;)

Biz prim yapiyoruz ondandir belki.

Gol atan futbolcularin adini twitliyor diye mi sardiniz mevzu ne tam olarak

Cok kotu buluyorum, 2012 de Terimin torpiliyle sokulmus bir ekip, suan 8 senedir scoutluk yapiyor arkadas, ama basari 0.

evet yanlis okumadiniz, kos kocaman bir 0.

Bruma
Telles
Marcao
Luyindama

Sadece bu 4 oyuncuya yaklasik 31M EURO, odenndi. Ve biz bunlardan kac kac ettik yada edecez?

Redbull gibi Zambiadan 250.000 euroya alip, Ingiltereye 25m euroya satmak, onlari falan biraktimda.

1-2-3M euroya alip en azindan zarar etmeden, 6-7-8-9lara nasil satamiyoruz biz?

Balkanlar
Guney Amerika
Afrika

Buralardan hic mi UCUZ potansiyelli oyuncu bulunmuyor?, bu arkadas saatlerce mesela napiyor?

Belcika kulupleri gibi en az 4-5 transfer falan da tutmasina gectim, ya hic mi oyuncu yok 1-2 tane falan bulamiyorsunuz?

Ustelik bu arkadas 8 senedir guzel maasla calisiyor, ama elde var 0.

ne kadar daha beslicez bunu?

Geri
Üst Alt