- 12 Ocak 2013
- 48.773
- 56.196
- 4.128
by traş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para yok ki!az paraya iyi topcular bul
sozlesmesi biten futbolculardan kaynak aciliyor bosa dusecek olan iyi futbocularda varPara yok ki!
Büyük ihtimal futbolcu satmadan transfer yapamayacağız gibi. Luyindama-diagne ikilisi gider onlardan gelecek parayı muhammed-onyekuru ikilisine vereceğiz.
yedlin gibi bir adamı aldıran scouttan hiçbir bk olmaz.
Liyundama faciasına girmek istemiyorum.
Bu adamlar hala bu klüpde nasıl görev alabiliyor.
az paraya iyi topcular bul
Desteksiz sallamayalim..
Gerçekler ortada.
yorumunu yap yorumunu..
hayirInaniyormusun?
Kimleri önerdiği , kimlerin alınıp-alınamadığı veya kaptırıldığı hakkında kesin bilgim olmadığı için hakkını yemek istemem ancaak.
Şu konu bana antipatik geliyor ;
Kerem gol atar - Emre Utkucan twitter : Keremmm....
Mohammed gol atar - Emre Utkucan twitter : Mohammed....
xxx biri gol atar - Emre Utkucan twitter : xxx....
e abi alınanlardan iş yapanların gollerini üstleniyorsan ben senin hakkını yemeğe korktuğumdan çok laf etmem ama seni eleştirenede çok şaşırmam lafta etmem.
Onları tanımam etmem sozcusu de degilim. Ekipten bir tanıdıgım var o da ayrılan Mustafa Demirtas kendisi de beğendiğim bir şahıstır.(Sadece medyadan tanırım sizler gibi)
Kimse transferlerin tamamının başarılı olacağı garantisini vermiyor ki zaten. Onlarda vermiyor yazılarını okursan. Öyle bir scout ekibi de yok zaten dünyada ki bizde olsun. %80 - 90 bile büyük başarı sayılır.