Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

premier lig sevdan yüzünden galatasaray yedlin ve van aanholt ikilisi ile oynuyor. sezonu yaktın. çıkıp en azından özeleştiri ver. özrünü dile. kimse galatasaraylılığından şüphe etmiyor ama min jae veya szalai gibi bir scout başarın da yok.

premier lig sevdan yüzünden galatasaray yedlin ve van aanholt ikilisi ile oynuyor. sezonu yaktın. çıkıp en azından özeleştiri ver. özrünü dile. kimse galatasaraylılığından şüphe etmiyor ama min jae veya szalai gibi bir scout başarın da yok.
Bu kadar acımasız olmayın be renktaş.

Zırva

değil. bu ikiside nelsondan iyi

Değil. Hem yanındaki yine onun izlediği Marcao’yu görmezden gelip Szalai ve Koreli üzerinden sallamak doğru olmamış ki
Szalai’nin de alınması yönünde rapor vermişti adam 2-3 sene önce gündemimize gelmişti.

değil. bu ikiside nelsondan iyi
Mevzu bunların scout transferi olduğunu düşünmen.
Bu oyuncular hakkındaki görüşünün konuyla alakası yok.

Bizimle çokca ismi çıkıp , ROGON menajerlik şirketi aracılığı ile aldıkları Szalai.
Menajeri tarafından avrupanın birçok takımına önerilen , en sonunda şartlarını Fenere kabul ettirip , 2.5 milyon euro maaş alan Min Jea.

Son düzenleme:
Acilen kovulmali bakin acilen. Daha sonra ise krasnodar gent genk benfica lisbon vb takimlardan tecrubeli scout gelmeli.

Kovulması gereken bunlar değil, bu adamları bende eleştirdim de sen adamdan ne istersen onu sunar.
Adam oyuncuyu potansiyeli bulur sana sunar o saatten sonra parası da seni ilgilendirir, oynatamaman da.

Ya öyle konuşuyorsunuz ki sanki oyuncuları Scout ekibi kendi kafasına göre zorla aldırmış da hocanın beklentilerine uymuyorlar.

Tımarhane gibi burası bazen.

Çok yerdim nadiren övdüm şimdi tekrar yericem

Asunkaoyu ve pvayı izleyip olur raporu verdi ise bırak kulüple ilişiği kesilmesini görevi kötüye kullanmaktan dava açılmalı

şutlamaya burdan başlayalım

Durun yav nereye gidiyor?!..Bize, Futbol Aleminde hiç himsenin adını sanını bilmediği, sudan ucuza (13 milyoncuk) ne yeni Bruma lar kazandıracak; lütfen ama!!..

Geri
Üst Alt