Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Arada kaynamasin.

Burak Elmas: Butun transferler scout departmanindan ve Elemanin onayiyla gerceklesti.

Arada kaynamasin.

Burak Elmas: Butun transferler scout departmanindan ve Elemanin onayiyla gerceklesti.
anadolu takımlarının üzerindeki baskısız ortamdan dolayı hem teknik ekip hem oyuncular rahat. oyuncuların anadolu takımlarında parlayıp büyük takımlarda oynayamamasının sebebi bu. her maç galibiyet ve sezon sonu şampiyonluk hedeflerinin olmadığı takımlardan bahsediyoruz.

bu arada verdikleri liste kaç kişilik ve kaçıncı alternatifler alındı onu da bilmiyoruz. yapılamama nedeni malum sebeplerdir. dümdüz yorum bu yaptığın.

İyi yapılan transferler var ama süreklilik yok iyi fiyata satılan kimler var şimdiye kadar 6-7 milyon euro vererek oyuncu alarak herkes scout olur luyindama elde patladı marcao bir var bir yok teklifde olmaz zaten bu tür değişken adamlara

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ondan once yoktuki ustad cuneyt bey ile kuruldu
Doğru ilk Cüneyt Tanman imiş. Adnan Polat döneminin sonlarına doğru kurulmuştu. Bir icraatlarını hatırlamıyorum ama. Stancu-Culio diyeceğim ama onları da Hagi istemişti.

Demek istediğim ortada oturmuş, sürdürülebilir bir yapı, network falan yok. Utkucan'ı direkt şutlayınca ekibimize wonderkid yağacağını düşünenler büyük hayal kırıklığı yaşayacak.

Doğru ilk Cüneyt Tanman imiş. Adnan Polat döneminin sonlarına doğru kurulmuştu. Bir icraatlarını hatırlamıyorum ama. Stancu-Culio diyeceğim ama onları da Hagi istemişti.

Demek istediğim ortada oturmuş, sürdürülebilir bir yapı, network falan yok. Utkucan'ı direkt şutlayınca ekibimize wonderkid yağacağını düşünenler büyük hayal kırıklığı yaşayacak.
gereksiz maaş ödemeyiz

Yanılmıyorsam 8 yıl oldu bu adam geleli, iyi kötü bir network oluşturabilmek için gayet iyi bir süre...

Yanılmıyorsam 8 yıl oldu bu adam geleli, iyi kötü bir network oluşturabilmek için gayet iyi bir süre...
Doğru ama zaten oradaki detay direkt şutlarsan idi. Kurumlar, yapılar bizde oturmadığı için genel olarak kişilere bağlıyız. Adam giderse projesi de gider genelde böyle olmuştur. Farklı yönetimler-tdlerle çalışan bir birim olduğu için diğerlerine göre daha oturmuş olduğunu tahmin ediyorum yine de gönderilecekse sağlıklı bir geçiş yapılmalı. Direkt scout birimini kapat git vs muhabbetine girilecekse bir şey diyemem o ayrı bir kafa.

bu ve ekibi hala kovulmadıysa yazık. 2-3 sene takip ediyoruz dedikleri adamları gördük. gözlemledikleri adamlar da 4-5 milyon euro dan aşağı patlamadı. kendilerini iyi pazarlamışlar ama haklarını vereyim. haland'ı bulduk ama kaçırdık dediler yerine mostafa mohammed buldular ulan bari ara form bulsaydınız önce. haland'dan mami'ye nasıl bir geçiştir.

Geri
Üst Alt